O widzisz - o takie właśnie info mi chodziło.Wystarczy wejść na stronę producenta i znajdziesz informacje. Zarówno Fiat, Citroen, Opel oferują wynajmy do 350 zł brutto na firmę. Wszyscy się reklamują na Instagramie z tymi wynajmami. Wziąłem Fiata Grandę Pandę 2 szt 317 zł brutto najwyższa wersja z podgrzewaną szybą i siedzeniami.
Ile dałeś za ubezpieczenie dodatkowo?Wystarczy wejść na stronę producenta i znajdziesz informacje. Zarówno Fiat, Citroen, Opel oferują wynajmy do 350 zł brutto na firmę. Wszyscy się reklamują na Instagramie z tymi wynajmami. Wziąłem Fiata Grandę Pandę 2 szt 317 zł brutto najwyższa wersja z podgrzewaną szybą i siedzeniami. Jako firmowe wokół komina do zajechania z limitem 20 tys km. Firmy bardziej premium też, ale 500 zł to już nie będzie brutto, a netto.
Jeszcze nie ma auta to nie sprawdzałem. Nie spodziewam się żeby miałoby być drogie.Ile dałeś za ubezpieczenie dodatkowo?
No wiem.Na stronie sobie skonfigurujesz i wylicza ratę, są suwaki czasu, km, wkładu własnego. Albo jedź do fiata i niech Ci wyliczą. 2 lata to jest minimum. Nie wiem czy jest wykup, ja tego nie planuję wykupywać. Odliczę VAT z wynajmu i z wpłaty własnej, to mam auto za grosze.
A kiedy rezerwowałeś?Odbieram niby za kilka dni, bo już się przedłużało, auta długo jechały do salonu. Ale ja rezerwowałem ze stocka dwa najlepsze egzemplarze.
za dopłatą można je wyposażyć w 3-fazową 11kWrozglądam się też za małym stellantisem dla córki
czy takie samochody jak fiat grande panda czy opel corsa można kupić z 3-fazową ładowarką 11kW?
bo w pandzie widzę 7kW lub opcja 11kW ale to są chyba 1-fazowe...