Tanie wynajmy od Stellantisa itp

Ev3

Pionier e-mobilności
Interesują mnie tanie oferty wynajmów, powiedzmy do 300-500 zł miesięcznie.
To jeszcze na ten moment jest?

Jakby ktoś widział, prośba o podzielenie się kwotą.

Najlepiej auto miejskie, ale też małe premium w rodzaju Alfy Romeo Junior...

TMRexx

Tesla Model 3 LR 2023
Wystarczy wejść na stronę producenta i znajdziesz informacje. Zarówno Fiat, Citroen, Opel oferują wynajmy do 350 zł brutto na firmę. Wszyscy się reklamują na Instagramie z tymi wynajmami. Wziąłem Fiata Grandę Pandę 2 szt 317 zł brutto najwyższa wersja z podgrzewaną szybą i siedzeniami. Jako firmowe wokół komina do zajechania z limitem 20 tys km. Firmy bardziej premium też, ale 500 zł to już nie będzie brutto, a netto.

Ev3

Pionier e-mobilności
Wystarczy wejść na stronę producenta i znajdziesz informacje. Zarówno Fiat, Citroen, Opel oferują wynajmy do 350 zł brutto na firmę. Wszyscy się reklamują na Instagramie z tymi wynajmami. Wziąłem Fiata Grandę Pandę 2 szt 317 zł brutto najwyższa wersja z podgrzewaną szybą i siedzeniami.
O widzisz - o takie właśnie info mi chodziło.
Rozumiem, że najem na 2 lata, bez możliwości wykupu w ustalonej z góry cenie?

A dało się na dłużej niż 2 lata?
Optymalnie byłoby na 4 lata.

Jaki termin odbioru?

TMRexx

Tesla Model 3 LR 2023
Na stronie sobie skonfigurujesz i wylicza ratę, są suwaki czasu, km, wkładu własnego. Albo jedź do fiata i niech Ci wyliczą. 2 lata to jest minimum. Nie wiem czy jest wykup, ja tego nie planuję wykupywać. Odliczę VAT z wynajmu i z wpłaty własnej, to mam auto za grosze. Odbieram niby za kilka dni, bo już się przedłużało, auta długo jechały do salonu. Ale ja rezerwowałem ze stocka dwa najlepsze egzemplarze.

kefiras

Zadomawiam się
Wystarczy wejść na stronę producenta i znajdziesz informacje. Zarówno Fiat, Citroen, Opel oferują wynajmy do 350 zł brutto na firmę. Wszyscy się reklamują na Instagramie z tymi wynajmami. Wziąłem Fiata Grandę Pandę 2 szt 317 zł brutto najwyższa wersja z podgrzewaną szybą i siedzeniami. Jako firmowe wokół komina do zajechania z limitem 20 tys km. Firmy bardziej premium też, ale 500 zł to już nie będzie brutto, a netto.
Ile dałeś za ubezpieczenie dodatkowo?

Ev3

Pionier e-mobilności
Na stronie sobie skonfigurujesz i wylicza ratę, są suwaki czasu, km, wkładu własnego. Albo jedź do fiata i niech Ci wyliczą. 2 lata to jest minimum. Nie wiem czy jest wykup, ja tego nie planuję wykupywać. Odliczę VAT z wynajmu i z wpłaty własnej, to mam auto za grosze.
No wiem.
Ale za niecały rok się program kończy.
Co dalej?

Po to mają być te 4 lata....
Odbieram niby za kilka dni, bo już się przedłużało, auta długo jechały do salonu. Ale ja rezerwowałem ze stocka dwa najlepsze egzemplarze.
A kiedy rezerwowałeś?

Esiak

Posiadacz elektryka
rozglądam się też za małym stellantisem dla córki
czy takie samochody jak fiat grande panda czy opel corsa można kupić z 3-fazową ładowarką 11kW?
bo w pandzie widzę 7kW lub opcja 11kW ale to są chyba 1-fazowe...
za dopłatą można je wyposażyć w 3-fazową 11kW