Taryfa G12 i G12w

JED 3City

Fachowiec
Widziałem ale jw ..niewielu lubi sie przebijać przez te rubryczki i jak widac pytają .
Wiec dlatego...
PS obliczyles może "pi razy drzwi", ile to z tymi stałymi Ci wyszło za kWh w taniej- drogiej ?
Ja dostałem póki co tylko koszty stale jako produment stary i to przed zmianami
Ja zamiast pokazywac komus rachunek z milionem pozycji, napisalem ile RZECZYWISCIE place za 1 kWh.
Proste? Proste.

JED 3City

Fachowiec
Niestety wiele osób nie rozumie rachunku. Dlatego im można wytłumaczyć 😀
Ty jestes w tym absolutnym liderem - i to wiemy od dawna.
A dzisiaj przybiles kolejny gwozdz do swojej trumny:

Oplat stałych niezależnych od kWh nie liczę, bo czy ładuje auto czy nie to je każdy płaci.
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

JED 3City

Fachowiec
Wiesz przeraża mnie ze ktos nie umie dodać paru pozycji i całości pomnożyć przez 1,23 i jeszcze z pretensjami czeka na gotowca …
A mnie przeraza, ze wrzucasz cos takiego i oczekujesz, ze uzytkownicy beda siedziec i przedzierac sie przez X pozycji (co pierwszy napisal @Bronek ) i to jeszcze dla roznych taryf i stref - chyba ze sam nie potrafisz tego policzyc, to wtedy to po prostu napisz.

Oh, i raczej nikt na nic nie czeka, bo ma w dupie czyjes rachunki, ale jak sie chce cos pokazac czy udowodnic, to warto zrobic to porzadnie.
Tak, jak zrobilem to ja.
Ale ja nie tylko nie konczylem gimnazjum, to jestem inzynierem, itd - i to raczej starej szkoly, gdzie uczono pisac poprawnie oraz czytac ze zrozumieniem. I liczyc.
Do 2.
Na palcach.
Ot co.

Last edited:

KrissTMY

Posiadacz elektryka
Ty jestes w tym absolutnym liderem - i to wiemy od dawna.
A dzisiaj przybiles kolejny gwozdz do swojej trumny:

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Wiedziałem, że będziesz miał ubaw. Jakbyś był taki mądry za jakiego się masz to byś napisał gdzie popełniłem błąd w obliczeniach. Tylko, że Ty po prostu tego nie wiesz.

STMS

Pionier e-mobilności
A mnie przeraza, ze wrzucasz cos takiego i oczekujesz, ze uzytkownicy beda siedziec i przedzierac sie przez X pozycji (co pierwszy napisal @Bronek ) i to jeszcze dla roznych taryf i stref - chyba ze sam nie potrafisz tego policzyc, to wtedy to po prostu napisz.

Oh, i raczej nikt na nic nie czeka, bo ma w dupie czyjes rachunki, ale jak sie chce cos pokazac czy udowodnic, to warto zrobic to porzadnie.
Tak, jak zrobilem to ja.
Ale ja nie tylko nie konczylem gimnazjum, to jestem inzynierem, itd - i to raczej starej szkoly, gdzie uczono pisac poprawnie oraz czytac ze zrozumieniem. I liczyc.
Do 2.
Na palcach.
Ot co.

to jest czytelne fhuj ale widać nie dla każdego … w kazdym razie jak ktoś jest w energii i jest zainteresowany zmianą taryfy to powinien rozumieć na co zmienia a jak nie rozumie to lepiej niech nie zmienia bo później będzie płacz

Bronek

Pionier e-mobilności
Co nam jeszcze pozostaje? Polityka wiadomo albo ***** *** , Tuska , Muska , Tesle , EV ostaecznie ICE . Nudne , czas na taryfy i to nie te na Priusach , bo taryfiarzy czas minął, jak górników. To juz nie jest super fucha.
I bardzo dobrze, że tu idzie para w gwizdek ,bo w telewizji same reklamy .Jestem już wyleczony ze wszystkiego co mi dolegało i co dolegać kiedyś będzie.
A korzenia nie będę gasił proszkową .
Lepeij tu sobie ulżyć jak zasłużyć na niebieska kartę, , czy prosić mnie o Fentanyl (bardziej uśmierza ból)
Panowie do boju !

Last edited: