Tavascan - plusy i minusy po 3 miesiącach użytkowania

Ev3

Pionier e-mobilności
Niech VAG kupi od kogoś gotowe oprogramowanie, bo ręce opadają. Ja nie mam praktycznie żadnych wymagań co do software'u w aucie, więc to co jest, byłoby wystarczające. Ale niech to działa. A nie jednego dnia jest ok, drugiego dnia się zawiesza, trzeba ze 3 restarty, trzeciego w ogóle się nie odpala.
Aha.
No to super.
Czyli VW nadal softu nie ogarnął....

A tak tutaj niektórzy zapewniali, że tego typu problemy to dawne czasy...

inter

Pionier e-mobilności
Opinia wg Bjørn Nylanda

Last edited:

MarcinIKS

Zadomawiam się
Niech VAG kupi od kogoś gotowe oprogramowanie, bo ręce opadają. Ja nie mam praktycznie żadnych wymagań co do software'u w aucie, więc to co jest, byłoby wystarczające. Ale niech to działa. A nie jednego dnia jest ok, drugiego dnia się zawiesza, trzeba ze 3 restarty, trzeciego w ogóle się nie odpala. Nie jest to dla mnie deal breaker, nadal będę wolał Cuprę od Tesli, czy innego BYD, ale psuje to ogólny odbiór, a nie powinno.
Może mam farta, ale oprócz jednego razu, kiedy Android Auto nie chciał odpalić i tego, że przez jakiś czas nie pokazywał mi się kod qr do rejestracji Remote Park Assist absolutnie wszystko działało płynnie i bez żadnych przygód. Oby tak dalej. W czerwcu jest zapowiedziany update OTA softu do 5.4