A jednak czytaszTrochę już nie chce się czytać tych Twoich ciekawostek, bo 99%, to niesprawdzony BS![]()
Nie obrażę się.Uwierz mi, jestem na skraju zablokowanie Cię![]()
A jednak czytasz![]()
z całych domysłów o tym co i jak będzie z 3HL to jedyny komentarz który trafia do mnie to że na początku każdy kupujący będzie testerem/ królikiem doświadczalnym tego co się może popsuć. Mając jeden serwis (póki co) w PL który już nie nadąża z pracami to ja też wybrałbym bieżący model. Dla Hl będzie czas za dwa-trzy lata jak wszystko poprawią co teraz powychodzi.Chyba muszę przestać czytać o nowościach. Czekam na dokumenty do rejestracji a tu nowa wersja idzie. Mam nadzieję że HL mi się nie spodoba![]()
w duecie z Amrykańskimi Naukowcami potwierdzili te informacjePracownik z Giga Shanghai potwierdził, że nowa Tesla 3HL, wygląda jak na tych renderach.
View attachment 12731
Potwierdzone to będą, jak Elon pokaże.Mnie też czytanie tych bzdurnych Twoich spekulacji boli. Spodziewając się sensownych informacji mimo woli się tutaj zagląda a wypisywanie takich nonsensów na forum nie pomaga, więc też wolałbym żebyś ich nie pisał tym bardziej że jak widać masz problem z ocenianiem prawdziwych czy sprawdzonych informacji od powtarzania wierutnych steków bzdur i przedstawianiem ich jak prawdy objawionej bez wstawiania linków do podrzędnych stron z których je bierzesz....