Tesla 3 facelift 2023

inter

Pionier e-mobilności
Traktujmy to wszystko jako ciekawostki, a któryś wpis się sprawdzi ;). Dla mnie było by miło, aby tylne szyby były przyciemniane, a w żadnym przekazie tego nie było.

Michal

Moderator
Trochę już nie chce się czytać tych Twoich ciekawostek, bo 99%, to niesprawdzony BS :p

inter

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności

KRA

Fachowiec
A jednak czytasz :)

Mnie też czytanie tych bzdurnych Twoich spekulacji boli. Spodziewając się sensownych informacji mimo woli się tutaj zagląda a wypisywanie takich nonsensów na forum nie pomaga, więc też wolałbym żebyś ich nie pisał tym bardziej że jak widać masz problem z ocenianiem prawdziwych czy sprawdzonych informacji od powtarzania wierutnych steków bzdur i przedstawianiem ich jak prawdy objawionej bez wstawiania linków do podrzędnych stron z których je bierzesz....

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Chyba muszę przestać czytać o nowościach. Czekam na dokumenty do rejestracji a tu nowa wersja idzie. Mam nadzieję że HL mi się nie spodoba :)
z całych domysłów o tym co i jak będzie z 3HL to jedyny komentarz który trafia do mnie to że na początku każdy kupujący będzie testerem/ królikiem doświadczalnym tego co się może popsuć. Mając jeden serwis (póki co) w PL który już nie nadąża z pracami to ja też wybrałbym bieżący model. Dla Hl będzie czas za dwa-trzy lata jak wszystko poprawią co teraz powychodzi.

tokwi

Pionier e-mobilności
Nie rozumiem jak można nawet przez chwilę myśleć, że ten render ma cokolwiek wspólnego z realem.
Dziś gdy wszyscy ścigają się na efektywność, żaden już elektryk nie pojawi sie bez dyfuzorów do przednich kół, a tenże ma przerośnięty zderzak jakby się botoksem ostrzykał.

inter

Pionier e-mobilności
Mnie też czytanie tych bzdurnych Twoich spekulacji boli. Spodziewając się sensownych informacji mimo woli się tutaj zagląda a wypisywanie takich nonsensów na forum nie pomaga, więc też wolałbym żebyś ich nie pisał tym bardziej że jak widać masz problem z ocenianiem prawdziwych czy sprawdzonych informacji od powtarzania wierutnych steków bzdur i przedstawianiem ich jak prawdy objawionej bez wstawiania linków do podrzędnych stron z których je bierzesz....
Potwierdzone to będą, jak Elon pokaże.