Tesla 3 facelift 2023

KRA

Fachowiec
Potwierdzone to będą, jak Elon pokaże.

Jeżeli potwierdzone info będzie dopiero jak Elon pokaże to czemu ludzi wprowadzasz w błąd wypisując bzdury jako pewniki?
Cytuję tylko kilka z nich:

"Wiadomo na 100%, że odlewy jak w Y. Więcej kamer, ale czy 360, nie wiem, bo to sprawa licencyjna. Podobno wentylowane fotele z przodu. I cena mniejsza wg mnie o 7-8%. Baterie CATL 66 kWh"

"Świeża informacja: Od jutra linia produkcyjna GigaShanghai Model 3 zostanie w pełni przeniesiona do produkcji Highland, z docelową produkcją 7 000 w tym miesiącu i 10 000 w następnym."

"Nowe wykończenie w środku, oraz nowe felgi." i zdjęcie.

inter

Pionier e-mobilności
Jeżeli potwierdzone info będzie dopiero jak Elon pokaże to czemu ludzi wprowadzasz w błąd wypisując bzdury jako pewniki?
Cytuję tylko kilka z nich:

"Wiadomo na 100%, że odlewy jak w Y. Więcej kamer, ale czy 360, nie wiem, bo to sprawa licencyjna. Podobno wentylowane fotele z przodu. I cena mniejsza wg mnie o 7-8%. Baterie CATL 66 kWh"

"Świeża informacja: Od jutra linia produkcyjna GigaShanghai Model 3 zostanie w pełni przeniesiona do produkcji Highland, z docelową produkcją 7 000 w tym miesiącu i 10 000 w następnym."

"Nowe wykończenie w środku, oraz nowe felgi." i zdjęcie.
Strasznie poważnie do tego podchodzisz. Inaczej by musiały zniknąć, wszystkie publikacje na całym świecie o TM3HL.

Michal

Moderator
Można sobie zadać pytanie - dlaczego Elektrowóz nie publikuje tych nowinek? Bo są wyssane a palca i wstyd je powtarzać.

inter

Pionier e-mobilności
Na całym świecie są spekulacje, tylko tu znajdą się 2 osoby co mają problem. Temat jest opisany, wystarczy nie wchodzić.

Michal

Moderator
Temat był zupełnie inny - użytkownik pytał czy warto czekać na nową wersję. Dobrą formą odpowiedzi na takie pytanie jest podawanie sprawdzonych informacji, a nie WSZELKICH możliwych do znalezienia spekulacji z Internetu.

inter

Pionier e-mobilności

Michal

Moderator
Pisz co chcesz, to jest forum i masz do tego prawo. Jak będę miał dość, to Cię zablokuję przynajmniej do czasu ujawnienia nowej wersji.
Ja tylko zwracam uwagę, że przekazując takie bardzo wątpliwe informacje psujesz sobie reputację i nawet jak kiedyś napiszesz coś super ważnego w stylu - "W Szczecinie na ulicy XXX stawiają nowy supercharger", to i tak nikt Ci nie uwierzy, bo każdy uzna, że forwardujesz jakiś niesprawdzony syf z innych mediów. Oczywiście można założyć, że Twoje wpisy to niesprawdzone informacje i tak już będzie zawsze, ale nie wiem czy w taki wizerunek celujesz.