@6a8 mam taką migawkę z przeszłości : stojące samochody na placu u dealera, z podobnym maskowaniem kół, japońskie albo koreańskie ?
Chodziło o osłonę na czas
Pierwszy diller Toyoty w Nowogardzie, pierwsza Toyota Corolla, trofeum mojej ofiary jako nożownika : Miss Polonia... Wtedy takie auta stały, na placu, szare, jak zakurzone, jak brudne...
Gazety się rozpisywaly jak to nie dba sie o samochody, na które Polak cieżko pracuje...
A to byl wosk czy inny szuwaks aby nie zgniły na statku
Tak teraz dopatrujemy się wielu rzeczy, a to w konsekwencji może nie być już tak spektakularne auto jak do tej pory?
Tylko rozwiązania techniczne będą inne lecz tych nie będzie widać, bo czy to np zagiecie błotnika i czy lampy będą takie lub siakie , to kwestia formy do plastiku i giętarki itd.
Jak wyżej pisałem mnie intersuje co z komfortem i jazdą? Czyli :zasieg /przyśpieszenie /napęd ; kamery, fotele i oprogramowanie.
Jak tego nie cofną w rozwoju to już będzie dobrze. Yoke itp znam to mnie nie zaskoczy.
No i cena, ale to może nie mieć związku z ewidentym dążeniem do potanienia kosztow produkcji. Czy moze nie być tanio niestety.
Takie tam dywagacje bo skończyłem pielić ogródek .