nolaan
Zadomawiam się
U mnie szlo ze 40-50m. Trzeba wylaczyc wartownika.Ile czasu przeciętnie zajmują takie aktualizacje?
U mnie szlo ze 40-50m. Trzeba wylaczyc wartownika.Ile czasu przeciętnie zajmują takie aktualizacje?
Sprawdziłem zarówno Netflixa jak i YT działa bez zarzutu.Godzinę temu czekajac na żonę sprobowalem ponownie Netfix i YT i lipa. Do tego zdechly potem kamery. Czy na wstecznym czy włączane recznie.
Telefon się rozłączyl7
Restart
Ta aktualizacja jest do kitu
Carwash to 2021.24.x.xA czy ktoś ma już ten update z opcją myjni?
PS
witam ponownie po urlopowej przerwie.
Chyba juz wiem w czym jest problem. Lece i jak sie zblizam do auta z przodu to potrafi mi mrugnac przez sekunde propozycja zmiany pasa i za pozno reaguje (sekunda!) i wtedy przy plytkim kierunkowskazie i szarpnieta kierownica wylacza sie. W ogole jest duzy problem z propozycja zmiany pasa. Myslalem, ze to wina brudnej szyby od owadow, ale umylem i dalej to samo. Czesto w ogole nie proponuje (nawet na MadMaxie) nawet jak zapierdzielam duzo szybciej niz tir z przodu albo proponuje mi przez chwile. Nie mialem az tak zle wczesniej.Bez kierunkowskazu i jak sam próbujesz to sie wyłączy w AP. Moze za mocno szarpiesz kierownicą? Tesla nie lubi ingerencji w jej AP. Jak sie zdecydujesz to, trzeba przestrzegać procedur.
Niestety sam asystent pasa nie wyłącza się po wrzuceniu kierunku. W Nissanie to robi.
Tez uważam to za złe rozwiązanie
Przypadek. Ja mam włączone Sentry non-stop i mi aktualizacje przychodzą i się instalują. Jedynie informuje, że *w trakcie instalacji* Sentry się samo wyłączy na jakiś czas (co ma sens, np. na restart).Pisaliście już wcześniej ale nie do końca działa to optymalnie. Wartownika (sentry) trzeba wyłączyć ale - sentry nie działa w wybranych lokalizacjach, np. w domu. Założyłem (błędnie), że wyłączyć znaczy że ma być nieaktywny i w domu jest nieaktywny. Błąd - funkcja Sentry ma być wyłączona i od razu update leci.
mnie w nocy obudziło powiadomienie z apki że czeka. po obiedzie polecę sprawdzić co i jak dla rocznika 2019 z FSD 2,5. i pograć w te poprzednią grę bo polska, fajna a miałem okazje tylko kilka minutDawaj znac, zmian powinno byc sporo!