pawlaczynski
Fachowiec
Wszystko jest - lusterka, tryb myjnia, procenty zamiast dystansu, ulepszenia w nagrywaniu i tylko Disney nie sprawdziłem
disney nie zauważyłem chyba tylko w USA. lusterka są ale nie widzę opcji ręcznego przyciemnienia. nie mam premium więc przyda mi się stałe wifi z telefonuWszystko jest - lusterka, tryb myjnia, procenty zamiast dystansu, ulepszenia w nagrywaniu i tylko Disney nie sprawdziłem
KLIKNIJ W IKONKĘ BATERIIWszystko jest - lusterka, tryb myjnia, procenty zamiast dystansu, ulepszenia w nagrywaniu i tylko Disney nie sprawdziłem
Ale że co? Wiem że można zmieniać w te i z powrotemKLIKNIJ W IKONKĘ BATERII
Napisałeś "zamiast", WIĘC nieprozumienie, bo postaremu tylko w opcjachAle że co? Wiem że można zmieniać w te i z powrotem
podczas wypadku czy alarmu nagranie jest automatycznie zapisywaneU mnie tez juz jest.
Pytanie - co to sa te "ulepszenia w nagrywaniu"?
Skrót myślowy ;-)Napisałeś "zamiast", WIĘC nieprozumienie, bo postaremu tylko w opcjach
+ plus pewnie wew. kamerka prześle do Centrali swoje video, aby rodzina zobaczyla ostatnie chwile tatusia?podczas wypadku czy alarmu nagranie jest automatycznie zapisywane
nie, tylko lokalnie+ plus pewnie wew. kamerka prześle do Centrali swoje video, aby rodzina zobaczyla ostatnie chwile tatusia?