Nie jestem znawcą przepisów podatkowych, ale jednak są dostawcy jak Moya którzy potrafią to ogarnąć i wystawiać jedną fakturę na miesiąc.I ma działać niezgodnie z przepisami ustawy o VAT? Tutaj pretensje kierujcie do rządzących a nie do Tesli.
A ja powiem, że jest dokładnie odwrotnie -> powiedz mi jak mam dojechać z Kostomłotów do Szczecina bez używania innych stacji niż SC... Oczywiście można powiedzieć, że sieć Supercharger to żaden mus dla Tesli i żebym sobie doładował na Ionity, ale przecież to właśnie sieć Supercharger była ogromnym plusem dla Tesli i pozwalała na nieskrępowane oraz tanie podróżowanie. Nie miałbym z tym żadnego problemu, gdyby dojazd do wszystkich miejsc w Polsce (przynajmniej po drogach szybkiego ruchu) byłby możliwy -> tak abym mógł po drodze doładować się w Zielonej Górze, wtedy to rozwiązanie jest OK. Naładuję się do 70% i uciekam...Na razie Tesla nie ma w Polsce podstawowej siatki wiec do tego czasu zarzadzanie jest potrzebne żeby efektywnie wykorzystac infrastrukturę. Przełoży się to na większe zyski które można reinwestować.
Grzyb może sie doładować w Gdańsku albo w Radomsku czy gdzie on tam jedzie jak mu 80% nie wystarczy. Ciekawe co mówiłby gdyby czekał 10 w kolejce
Skąd takie mity powielasz? Ionity 2 zł. Greenway 2,1 (2,5). NOXO widziałem nawet poniżej 2Mowienie o alternatywie dla SC gdzie alternatywa to nawet 4 zl za kwh to taka sobie alternatywa![]()
wszystkie które wymieniłeś są bez subskrybcji za 3+ PLNSkąd takie mity powielasz? Ionity 2 zł. Greenway 2,1 (2,5). NOXO widziałem nawet poniżej 2
Nie zapominaj o konieczności posiadania abonamentu jako warunku uzyskania takich cen, bez niego ceny powyżej 3 pln to żaden mit, tylko fakt. Abonament to zło. Na szczęście sieć SuC ostatnio mocno rośnie i polityka krojenia na kasę pana G.G. i jemu podobnych zacznie się pomału kończyć.Skąd takie mity powielasz? Ionity 2 zł. Greenway 2,1 (2,5). NOXO widziałem nawet poniżej 2
Oczywiście można powiedzieć, że sieć Supercharger to żaden mus dla Tesli i żebym sobie doładował na Ionity, ale przecież to właśnie sieć Supercharger była ogromnym plusem dla Tesli i pozwalała na nieskrępowane oraz tanie podróżowanie.