A tego to już nie wiem, wisiały takie w Galerii Północnej i wtedy widziałem takie info na stronie tesli bo sprawdzałem z ciekawości.Do kiedy dawała i ile dali za darmoszkę?
A tego to już nie wiem, wisiały takie w Galerii Północnej i wtedy widziałem takie info na stronie tesli bo sprawdzałem z ciekawości.Do kiedy dawała i ile dali za darmoszkę?
Co było a nie jest nie pisze się w rejestr ;-)A tego to już nie wiem, wisiały takie w Galerii Północnej i wtedy widziałem takie info na stronie tesli bo sprawdzałem z ciekawości.
Jak nie jest jak w wielu miejscach są do tej pory te destination chargery...Co było a nie jest nie pisze się w rejestr ;-)
No nie, nie wystarczy. Gdyby mieli te 7.2 albo 11kW to by dało radę a tak przez noc nabiłem z 20% do 90%, co boleśnie kopnęło mnie w tyłek pod Poznaniem.I co to malo ?
Na noc wystarczy.
A no chyba ze tak krotko byles, ja zalozylem ladowanie od 19 do 9 rano to z 50kWh wejdzieNo nie, nie wystarczy. Gdyby mieli te 7.2 albo 11kW to by dało radę a tak przez noc nabiłem z 20% do 90%, co boleśnie kopnęło mnie w tyłek pod Poznaniem.
Od ok 18 do 10:30, nie weszłoA no chyba ze tak krotko byles, ja zalozylem ladowanie od 19 do 9 rano to z 50kWh wejdzie
Poland mentioned.
Będą wymieniać uchwyty w Gliwicach na lepszą wersję z której kabel się nie wyślizguje.