Ożesz... tyle Opli... myślę, że w obliczu powyższej listy to nawet NFZ zrefunduje terapię ;-)A Opel to jak się zalicza? Ja przed Teslą same Ople:
1) Angielski Kadet - Vauxhall Chevette
2) Corsa B
3) Astra G
4) Astra K
Zona miała jeszcze corsę E a moja rodzicielka Corsę D. W sumie sobie z tego sprawy nie zdawałem ale można powiedzieć, że rodzina fanatyków marki a teraz co? Jedynie można powiedzieć, że 208 żony trochę pod corsę podjeżdża
.
Miło wspominam, niektóre były siermiężne ale żaden się nie popsuł, corsa b była paskudna ale to moje pierwsze auto kupione za własne pieniądze i mam sentymentOżesz... tyle Opli... myślę, że w obliczu powyższej listy to nawet NFZ zrefunduje terapię ;-)
Ogrzewanie tylne siedzenia w RWD to chyba nowinka niedawna. Kiedyś trzeba było dopłacić.Od roku żadnych nowości w TM3, jedynie przyoszczędzono na czujnikach parkowania.
Dawniej tak nie było.
Oj…. u mnie Citroenów było dużo więcej. Samych Xantii to 6 szt.Ożesz... tyle Opli... myślę, że w obliczu powyższej listy to nawet NFZ zrefunduje terapię ;-)
Citroeny to ja rozumiem i szanuję (BX, Xantia, Evasion u mnie/nas)!Oj…. u mnie Citroenów było dużo więcej. Samych Xantii to 6 szt.
No właśnie o tym mówięCitroeny to ja rozumiem i szanuję (BX, Xantia, Evasion u mnie/nas)!
No ale Ople... ;-)