TESLA - ciekawostki

krzyss

Pionier e-mobilności
Ja to w sumie nie wiem…
Z lexusa ct200h na chwile do bmw i3 i po niecalym roku do tesli… wiec jak to liczyc… lexus prawie jak toyota ;)

slaveq

Pionier e-mobilności
A Opel to jak się zalicza? Ja przed Teslą same Ople:) :

1) Angielski Kadet - Vauxhall Chevette
2) Corsa B
3) Astra G
4) Astra K

Zona miała jeszcze corsę E a moja rodzicielka Corsę D :). W sumie sobie z tego sprawy nie zdawałem ale można powiedzieć, że rodzina fanatyków marki a teraz co? Jedynie można powiedzieć, że 208 żony trochę pod corsę podjeżdża :).

lookash_c

Pionier e-mobilności
A Opel to jak się zalicza? Ja przed Teslą same Ople:) :

1) Angielski Kadet - Vauxhall Chevette
2) Corsa B
3) Astra G
4) Astra K

Zona miała jeszcze corsę E a moja rodzicielka Corsę D :). W sumie sobie z tego sprawy nie zdawałem ale można powiedzieć, że rodzina fanatyków marki a teraz co? Jedynie można powiedzieć, że 208 żony trochę pod corsę podjeżdża :).
Ożesz... tyle Opli... myślę, że w obliczu powyższej listy to nawet NFZ zrefunduje terapię ;-)

slaveq

Pionier e-mobilności
Ożesz... tyle Opli... myślę, że w obliczu powyższej listy to nawet NFZ zrefunduje terapię ;-)
Miło wspominam, niektóre były siermiężne ale żaden się nie popsuł, corsa b była paskudna ale to moje pierwsze auto kupione za własne pieniądze i mam sentyment :). Nie zamieniłbym na żaden mokry sen handlowca w stylu Fabii czy innego paseratti. Miałem nawet szyberdach na korbę :D. Astra G sprzedana w 2019 miała 20 lat i nadal służy nowemu właścicielowi bez narzekania. Nie wiem dlaczego do tych aut przyległa jakaś dziwna łatka dziadostwa.

Pyo_trek

Posiadacz elektryka
Od roku żadnych nowości w TM3, jedynie przyoszczędzono na czujnikach parkowania.
Dawniej tak nie było.

Last edited:

daniel

Señor Meme Officer
Od roku żadnych nowości w TM3, jedynie przyoszczędzono na czujnikach parkowania.
Dawniej tak nie było.
Ogrzewanie tylne siedzenia w RWD to chyba nowinka niedawna. Kiedyś trzeba było dopłacić.