a media śmieciowe piszą że nie da rady, że nikt tam nie chce pracować, że ludzie się zwalniają a tesla nie osiąga zakładanych celówOd 16 grudnia br. rozpoczyna się system 3-zmianowy pracy w Giga Berlin.
Zmiany zaczynają się od poniedziałku do piątku w godzinach 06:00 / 14:00 / 22:00.
Co oznacza że tygodniowo będzie 5000 sztuk modelu Y
Więcej Tesli w Tesli
View attachment 7953
Niech piszą, akcje będą na zniżcea media śmieciowe piszą że nie da rady, że nikt tam nie chce pracować, że ludzie się zwalniają a tesla nie osiąga zakładanych celów![]()
to w chinach, najpierw pisali że będzie zwalniać z produkcja, tesla stwierdziła że nieprawda to piszą że wstrzymają produkcje w ostatnim tygodniu grudnia. zobaczymy co będzieJeszcze media piszą, że Tesla nie ma klientów na swoje samochody i będzie zwalniać z produkcją 🤣
Najpierw Bloomberg podał, że zatrzymają produkcję na ostatni tydzień grudnia. Tesla to zdementowała i po tym Bloomberg podał, że skrócą zmiany z 11,5h do 9,5h, co sam za nimi powtórzyłem, bo myślałem, że to sprecyzowanie od Tesli, ale teraz to już sam nie wiem co jest prawdą, bo od Tesli nie wyszła taka informacja. 😝to w chinach, najpierw pisali że będzie zwalniać z produkcja, tesla stwierdziła że nieprawda to piszą że wstrzymają produkcje w ostatnim tygodniu grudnia. zobaczymy co będzie
Trzeba przyznać że sie odgrzebali troche z kolejkami, standardowe kolory juz tylko max 3 miesiace czekania.(oprócz cybertrucka i semiJeszcze media piszą, że Tesla nie ma klientów na swoje samochody i będzie zwalniać z produkcją 🤣