Ja jestem ciekaw czy oni tak każde auto testują, czy tylko Teslę, bo to się klika? 😉🤣Kamery FSD@HW4 w potężnym "deszczu"
Ja jestem ciekaw czy oni tak każde auto testują, czy tylko Teslę, bo to się klika? 😉🤣Kamery FSD@HW4 w potężnym "deszczu"
Ten film jest bezpośrednią odpowiedzią na zmanipulowany "test" znajdujący się na początku tego wątkuJa jestem ciekaw czy oni tak każde auto testują, czy tylko Teslę, bo to się klika? 😉🤣
miałem włąśnie pisać to co osoba wcześniej, praktycznie codziennie ktoś o tym robi film w usaTen film jest bezpośrednią odpowiedzią na zmanipulowany "test" znajdujący się na początku tego wątku
Do emerytury tak.FSD w śniegu, noc:
Niesamowity manewr w deszczu:
ja znacznie więcej.Do emerytury tak.
Na marginesie
Jak wynika z badań przeprowadzonych przez markę Citroën i CSA Research, jako Europejczycy spędzamy w aucie średnio ponad 4 lata swojego życia, w tym blisko dwa lata z rodziną i przyjaciółmi.
Niektorzy w kosekwencji przebywania w aucie z przyjaciółmi "założyli rodzinę*...a przynajmniej powinni .ja znacznie więcej.
jesli masz alfe to czas spedzony czekajac na lawete nie liczy sieja znacznie więcej.
Ciekawe czy producent Avatra tak samo kłamie o swoich lidarach i kamerach, jak o aerodynamice...Demonstracja Avatra 11, jeden z wielu samochodów używających lidarów i kamer jeżdżącego z normalnymi prędkościami. Nie prototypu, nie pod nadzorem producenta tylko przez osobę która taki samochód kupiła.