Mam to samo ale chyba już ten hak przeboleje. Pytanie tylko co z 1200 wpłaconymi za zamówienie jak kupie z placu. Nie ma z ASO żadnego kontaktu zeby się czegokolwiek dowiedzieć.Akurat na złość mojej konfig nie ma
Jest ale z hakiem..
Mam to samo ale chyba już ten hak przeboleje. Pytanie tylko co z 1200 wpłaconymi za zamówienie jak kupie z placu. Nie ma z ASO żadnego kontaktu zeby się czegokolwiek dowiedzieć.Akurat na złość mojej konfig nie ma
Jest ale z hakiem..
Hak to akurat plus, nie można go potem dołożyć(da się tylko w Y), nie kosztuje dużo a zawsze może się przydać np. na rowery. Również na + przy odsprzedaży auta. Ja żałuję, że go nie mam u siebieAkurat na złość mojej konfig nie ma
Jest ale z hakiem..
Kup teraz na stronie zrobiłeś?Dobra. Kupiłem ze stoka. Opowiem jak wygląda proces. Póki co nie ma daty odbioru.
Tak jest.Kup teraz na stronie zrobiłeś?
Niestety wizualnie mi się nie podoba. Rowerów nigdy nie zabieram, rzadko nawet kogoś będę woził z tyluHak to akurat plus, nie można go potem dołożyć(da się tylko w Y), nie kosztuje dużo a zawsze może się przydać np. na rowery. Również na + przy odsprzedaży auta. Ja żałuję, że go nie mam u siebie
Ej, ale to nie jest hak montowany na stałe... Go się normalnie zdejmuje i nie ma po nim śladuNiestety wizualnie mi się nie podoba. Rowerów nigdy nie zabieram, rzadko nawet kogoś będę woził z tylu
Dla mnie Model 3 to takie auto sportowe z niskimi kosztami eksploatacji a zaraz możliwość taniego podróżowania po kraju (Radom idealnym punktem wyjściowym - teoretycznie wszędzie blisko)
Wątpię niestety, ze odpięli by mi hak wiec chyba nie będę cisnął. Będzie co ma być - czekamy na kolejna partie
Hmm, that change everythingEj, ale to nie jest hak montowany na stałe... Go się normalnie zdejmuje i nie ma po nim śladu