Pabloss

Posiadacz elektryka
w moim przypadku tak właśnie było miałem zamówioną 3 i zapłaconą i zrobiłem zamianę - nowe zamówienie na Y. 1200 zł zostało zwrócone po kilku dniach na konto.

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
Hak to akurat plus, nie można go potem dołożyć(da się tylko w Y), nie kosztuje dużo a zawsze może się przydać np. na rowery. Również na + przy odsprzedaży auta. Ja żałuję, że go nie mam u siebie
Niestety wizualnie mi się nie podoba. Rowerów nigdy nie zabieram, rzadko nawet kogoś będę woził z tylu :)

Dla mnie Model 3 to takie auto sportowe z niskimi kosztami eksploatacji a zaraz możliwość taniego podróżowania po kraju (Radom idealnym punktem wyjściowym - teoretycznie wszędzie blisko)

Wątpię niestety, ze odpięli by mi hak wiec chyba nie będę cisnął. Będzie co ma być - czekamy na kolejna partie

mgapinski

Posiadacz elektryka
Niestety wizualnie mi się nie podoba. Rowerów nigdy nie zabieram, rzadko nawet kogoś będę woził z tylu :)

Dla mnie Model 3 to takie auto sportowe z niskimi kosztami eksploatacji a zaraz możliwość taniego podróżowania po kraju (Radom idealnym punktem wyjściowym - teoretycznie wszędzie blisko)

Wątpię niestety, ze odpięli by mi hak wiec chyba nie będę cisnął. Będzie co ma być - czekamy na kolejna partie
Ej, ale to nie jest hak montowany na stałe... Go się normalnie zdejmuje i nie ma po nim śladu