tomA
Posiadacz elektryka
Jeszcze nie mam to nie wiem. Ale dzięki 👌Możesz ograniczyć prąd ładowania w menu samochodu![]()
Jeszcze nie mam to nie wiem. Ale dzięki 👌Możesz ograniczyć prąd ładowania w menu samochodu![]()
Dalej wymagają podania numeru VIN Tesli?Tydzień temu kupowałem po 2350 zł po tym jak dostałem taką wiadomość![]()
Jak planujesz montować PV to możesz zerknać na takiego co ma możlwosc współpracy z falownikiem i ładowania 100% z PV. Na pewno przyda się jak wejda taryfy godzinowe. Ja mam Forniusa. NIestety ładowarka (EVSE) z 1,5-2 droższe od innych. Tutaj pierwszy testmożesz napisać jakiego wallboxa wybrałeś ?
Byłem wczoraj w Tesli (na szczęście mam do nich 15km) i chciałem już kupić oryginalnego wallboxa, niestety serwis w sobotę zamknięty i odszedłem z niczym, wracam tam jutro.możesz napisać jakiego wallboxa wybrałeś ?
Ciekawe czy jak jeszcze nie mam VIN'u to czy się załapie na początek lutegoByłem wczoraj w Tesli (na szczęście mam do nich 15km) i chciałem już kupić oryginalnego wallboxa, niestety serwis w sobotę zamknięty i odszedłem z niczym, wracam tam jutro.
Dowiedziałem się tylko, ze samochody mają być do odbioru na początku lutego. Jest chwila zatem na zakup dodatków. Czy ktoś już kupował w sklepie Tesli, co to nie do końca jeszcze działa ? Chciałem kupić segregatory i dywaniki. Zastanawiam się też nad podświetlanymi listwami progowymi. Mam je teraz w Mazda 6 i zawsze mi się podał ten bajer
Tez jestem w takiej sytuacji. 🙂 zobaczymy bo u mnie jeszcze procedura leasing + dopłata…Ciekawe czy jak jeszcze nie mam VIN'u to czy się załapie na początek lutego
U mnie sam leasing.Tez jestem w takiej sytuacji. 🙂 zobaczymy bo u mnie jeszcze procedura leasing + dopłata…
Ile procent (więcej niz 108%) wychodzi ci w alior ?U mnie sam leasing.
Na ten moment Alior Leasing nie obsługuje dopłat do mój elektryk ale ma się to zmienić pod koniec I kwartału więc dopłatę dotyczącą Opłaty Wstępnej będę ubiegał się wstecz. Z tego co się orientuje mam na to 2 lata od momentu odbioru auta.