damsas-40

Zadomawiam się
Jak podałeś taki termin to warto się skontaktować z Teslą. Ząbki takie informacje sobie zapisują u siebie w systemie. Ja mam zamówienie z końca maja i świadomie z terminem Q12023 ale potrafili skontaktować się ze mną jeszcze w Q3 2022 czy przypadkiem nie chce odebrać teraz swojej konfiguracji. Powiedziałem im, że spokojnie chce poczekać na nowy rok i jak byłem na jazdach testowych to faktycznie mialem w systemie wpisane ''gotowość od 1 stycznia"
Napisałem już kilka maili, ale bez odzewu. Nie pozostaje nic innego jął czekać na info.

maksp

Nowy na Forum
Ciekawe, na stronie Tesli pojawiły się 4 model 3. Nie maja chętnych? Bo są ludzi którzy czekają pół roku na zamówienia.

maksp

Nowy na Forum
Maja jedne auto z identyczna konfiguracja, brakuje tylko rozszerzonego autopiloty, zamawiałem jeszcze w sierpniu 2022. Do dziś brak VIN i daty dostawy.

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
Maja jedne auto z identyczna konfiguracja, brakuje tylko rozszerzonego autopiloty, zamawiałem jeszcze w sierpniu 2022. Do dziś brak VIN i daty dostawy.
To śmiało się z nimi skontaktuj bo rozszerzony autopilot mogą Ci włączyć softem.

No chyba, że to egzemplarz, z którego ktoś zrezygnował bo miało jakieś wady