BronekMP

Zadomawiam się
.... a mówi się nie chwal dnia przed zachodem słońca ...
Przelew poszedł wczoraj.
Potwierdzenie poszło wczoraj A dzisiaj o 13:00 informacja że brak potwierdzenia przelewu I że jak do 15:00 nie będzie potwierdzenia to znowu samochód zostanie przekazany do puli . Wysłałem 3 maile z potwierdzeniem. + doradca pewnie jeszce 2 😀
ps. Doradcar też nieźle wku....y :)
Zaczynam powoli tracić cierpliwość 😡 Godzina 16 30 a zmiany na koncie Tesli brak że auto opłacone ! ps. pozytyw taki że VIN dalej przypisany
Ja wczoraj zrobiłem przelew, na koncie Tesli - wszystko opłacone - zero zaległości. A i tak dzisiaj przyszedł SMS, że jak nie opłacę w ciągu 24h to zabiorą mi auto z puli.

xcszuv

Zadomawiam się
Ja wczoraj zrobiłem przelew, na koncie Tesli - wszystko opłacone - zero zaległości. A i tak dzisiaj przyszedł SMS, że jak nie opłacę w ciągu 24h to zabiorą mi auto z puli.
Nieźle :) czyli na koncie masz juz tylko " dostawa jak wyjdziesz w informacje?
Ja mam dalszy czas płatność.

xcszuv

Zadomawiam się
Umnie po 2 dniach poszukiwania przelewu drgnęło i jest potwierdzenie płatności koncie Tesla UFF

Last edited:

BronekMP

Zadomawiam się
Umnie po 2 dniach poszukiwania przelewu drgnęło i jest potwierdzenie płatności koncie Tesla UFF
Zadzwoniła dzisiaj bardzo miła pani i potwierdziła, że przelew zaksięgowany. Jeszcze kurier z dokumentami, rejestracja i może środa do odbioru. Będzie bieganie, żeby się wyrobić. Jak wygląda poziom naładowania odbieranego auta? Znając życie to będzie tyle by dojechać do najbliższej ładowarki?

tomA

Posiadacz elektryka
Zadzwoniła dzisiaj bardzo miła pani i potwierdziła, że przelew zaksięgowany. Jeszcze kurier z dokumentami, rejestracja i może środa do odbioru. Będzie bieganie, żeby się wyrobić. Jak wygląda poziom naładowania odbieranego auta? Znając życie to będzie tyle by dojechać do najbliższej ładowarki?
gwarantują minimum 30% z tego co mi powiedzieli.

damsas-40

Zadomawiam się
Właśnie zadzwonili, że mogę jutro odebrać auto. Termin miałem na 23.03. Niestety nie udało mi się dzisiaj zarejestrować. Brakło 30 minut bo piątek. Szlag bombki strzelił. Świąt nie będzie. A takie miałem przeczucie, że zadzwonią. I urlop byłby niepotrzebny.

Mike_74

Zadomawiam się
Napiszę w końcu "cóś" o sobie. Po perturbacjach z załatwieniem leasingu bo w ostatniej chwili dostałem homologację a w niej:eek: rok 2022 a nie 23 i od nowa Polska Ludowa z załatwianiem papirów. Otrzymałem w końcu termin na tę środe na 22.03 godz 12.00. W sumie czekam tylko na rejestrację i wsiadać i jechać.