No to się nie dziwię.Podobno większość nie ma problemuCo nie zmienia faktu, że mi się już Tesli odechciało. Wysłałam dzisiaj kolejnego maila z informacją, że nie przyjedziemy na wyznaczony odbiór i czekam, czy ktoś łaskawie odpisze.
No to się nie dziwię.Podobno większość nie ma problemuCo nie zmienia faktu, że mi się już Tesli odechciało. Wysłałam dzisiaj kolejnego maila z informacją, że nie przyjedziemy na wyznaczony odbiór i czekam, czy ktoś łaskawie odpisze.
Może ma jakiś schemat i zestaw pytań a resztę banujeMi jeszcze nigdy nie odpowiedziała na pocztę.
Z tego co się zdążyłam dowiedzieć to są urzędy i urzędy. W jednych nie robią problemów, a np w Łodzi jest słabo. Przynajmniej PKO Leasing tak twierdzi.Moje papiery do rejestracji wysłane zostały w piątek jutro się dowiem czy są jakieś schody.
Hmm, zobaczymy. Jutro będzie rejestrowana moja TMY, również w Łodzi.. ING LeasingZ tego co się zdążyłam dowiedzieć to są urzędy i urzędy. W jednych nie robią problemów, a np w Łodzi jest słabo. Przynajmniej PKO Leasing tak twierdzi.
Daj znać jak poszłoHmm, zobaczymy. Jutro będzie rejestrowana moja TMY, również w Łodzi.. ING Leasing