Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024

inter

Pionier e-mobilności

r00tku

Posiadacz elektryka
Dostałem sms-a od Tesli żebym napisał jak będę miał tablicę to umówią na odbiór. Więc w moim przypadku odbiór zależy od kiedy będę miał tablice ( dokumenty wysłali, mają być na poniedziałek u mnie )
Też dostałem tego SMSa i szczerze wątpię, że jedno jest uzależnione od drugiego. Na odbiór cię pewnie umówią nawet jak nie potwierdzisz rejestracji, bo i tak będą chcieli jak najszybciej wydać auto. Tu treść SMSa:
Dzień dobry,

przesyłam numer listu przewozowego przesyłki dokumentów do rejestracji pojazdu, realizowany przez Fedex TNT: XXXXXXXX.
Kiedy tablice rejestracyjne zostaną odebrane, prosimy o odpowiedź na tego sms'a. Bliżej daty dostawy skontaktujemy się, aby umówić się na termin odbioru pojazdu.

Pozdrawiamy,
zespół Tesla Poland

inter

Pionier e-mobilności
Też dostałem tego SMSa i szczerze wątpię, że jedno jest uzależnione od drugiego. Tu treść SMSa:
Podejrzewam, że to luźna informacja, o wysłaniu dokumentów.

Peteros

Zadomawiam się
Też dostałem tego SMSa i szczerze wątpię, że jedno jest uzależnione od drugiego. Na odbiór cię pewnie umówią nawet jak nie potwierdzisz rejestracji, bo i tak będą chcieli jak najszybciej wydać auto. Tu treść SMSa:
Jak nie potwierdzisz rejestracji to nie ma opcji na wydanie auta, chyba że własna laweta. Myśle, że jednak jedno z drugim jest powiązane :)

r00tku

Posiadacz elektryka
Jak nie potwierdzisz rejestracji to nie ma opcji na wydanie auta, chyba że własna laweta. Myśle, że jednak jedno z drugim jest powiązane :)
A nie wystarczy mieć blach i dowodu rejestracyjnego przy odbiorze? Po co im jeszcze dodatkowe potwierdzenie?