Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024

Kszychu

Pionier e-mobilności
A do mnie dzisiaj Tesla, zadzwoniła z pytaniem gdzie są pieniądze za samochód. Odpowiedź że od tygodnia pieniądze są na ich koncie nie była dla Pani satysfakcjonująca i upierała się że nie mają pieniędzy mimo że na moim koncie wyraźnie widzę że auto jest opłacone. Od doradcy leasingowego dowiedziałem się ze to częsta sytuacja

bte

Zadomawiam się
Mam dostać pakiet dokumentów, jak będzie wiadomy, termin odbioru.
Właśnie dostałem maila z TNT - na 14.02 mam mieć papiery do rejestracji.

… albo i nie, 2 minuty później dostałem maila, że jednak 19.02. Wygląda na to, że mam dwie przesyłki, o różnych numerach. Jutro do nich zadzwonię, zapytać komu się coś pozajączkowało.

Last edited:

Kszychu

Pionier e-mobilności

… albo i nie, 2 minuty później dostałem maila, że jednak 19.02. Wygląda na to, że mam dwie przesyłki, o różnych numerach. Jutro do nich zadzwonię, zapytać komu się coś pozajączkowało.
Spytaj czy za obie musisz zapłacić, jak powiedzą że nie to bierz obie :D

kubatar

Pionier e-mobilności
A do mnie dzisiaj Tesla, zadzwoniła z pytaniem gdzie są pieniądze za samochód. Odpowiedź że od tygodnia pieniądze są na ich koncie nie była dla Pani satysfakcjonująca i upierała się że nie mają pieniędzy mimo że na moim koncie wyraźnie widzę że auto jest opłacone. Od doradcy leasingowego dowiedziałem się ze to częsta sytuacja
"Gdzie pieniądze za las?" Hehe

inter

Pionier e-mobilności

Mi własnie dzisiaj, wysłali dokumenty TNT vel Fedex.

bte

Zadomawiam się
Mi własnie dzisiaj, wysłali dokumenty TNT vel Fedex.
Taaa, ja będę miał w poniedziałek - ten pierwszy mail to podobno pomyłka z ich strony. W ogóle dzisiaj coś się dziwnego działo na infolinii, nie było szans się dodzwonić. W końcu zadzwoniłem pod jakąś komórkę podaną w zleceniu dla kuriera 😀

inter

Pionier e-mobilności
Taaa, ja będę miał w poniedziałek - ten pierwszy mail to podobno pomyłka z ich strony. W ogóle dzisiaj coś się dziwnego działo na infolinii, nie było szans się dodzwonić. W końcu zadzwoniłem po jakąś komórkę podaną w zleceniu dla kuriera 😀
Sprawdziłem po numerze przesyłki i planowana dostawa 19 luty.

Peteros

Zadomawiam się
Czyli hurtowo, wszyscy mają papiery na 19.02 Też dzisiaj dostałem. Przy wydawaniu znowu będzie sajgon. Max 5 minut na jedne wydanie auta :)