Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024

inter

Pionier e-mobilności
Czy ktoś wie kiedy ma przypłynąć kolejny statek?
Właśnie jest rozładowywany. A kolejny za około 2 miesiące. Narazie nic nie wypłynęło.
Miałem info o następnej dostawie kwiecień-maj. W 2023 roku statek dotarł 15 kwietnia 2023 roku.

gkas

Zadomawiam się
Hm, to chyba podczas dzisiejszej rozmowy z Panem z Katowic coś musiałem źle zrozumieć. Padły określenia: kolejny statek, 26 luty a także: dokumenty do rejestracji dzisiaj wysłane. No nic, w poniedziałek kolejny telefon.

inter

Pionier e-mobilności
Hm, to chyba podczas dzisiejszej rozmowy z Panem z Katowic coś musiałem źle zrozumieć. Padły określenia: kolejny statek, 26 luty a także: dokumenty do rejestracji dzisiaj wysłane. No nic, w poniedziałek kolejny telefon.
Jak dokumenty wysłane to z dostawy z 15 lutego. Ja też dzisiaj mam info o wysyłce dokumentów.
Jeszcze dochodzi transport około 7-14 dni. Kiedy zamawiałeś?
Ja mam odbiór w Katowicach.

inter

Pionier e-mobilności
Zamówione 07.02.2024, Tesla 3 SR czerwona, bez dodatków
To dokładnie taka jak moja, tylko 2.02.2024 zamówiona

inter

Pionier e-mobilności
Oby to tylko moje błędne zrozumienie, bo już auto swoje sprzedałem 😁:ROFLMAO:
Zamawiałeś już jakieś dodatki?
Wersja bez dodatków. Wykonczenie środka czarne, jedyny dodatek to kolor. Pewnie max to 2 tygodnie. Wszystko zależy w jakiej kolejce, będą czerwone czekać na transport.
Zamawiałem akcesoria Moduł SEXY, bez przycisków, szkło na ekrany, SSD. A wczoraj dywaniki EVA.

gkas

Zadomawiam się
No to by była świetna informacja. Szkło, dywaniki Eva, kilka pierdół z Ali: zatyczki na felgi bo zamierzam sciagnac kołpaki, oswietlenie bagaznika i tego typu bzdety. Też myślę o tym SEXY chociaż nie jestem pewien czy wykorzystam a cena jednak nie zachęca do jednorazowego strzału.

inter

Pionier e-mobilności
No to by była świetna informacja. Szkło, dywaniki Eva, kilka pierdół z Ali: zatyczki na felgi bo zamierzam sciagnac kołpaki, oswietlenie bagaznika i tego typu bzdety. Też myślę o tym SEXY chociaż nie jestem pewien czy wykorzystam a cena jednak nie zachęca do jednorazowego strzału.
Kapsle na koła, mogą nie pasować, do nowych kół. Dlatego czekam, aby dokładnie pomierzyć.
Ja kupiłem commandera, w promocji światecznej w grudniu. Masz aplikacje i mozna sporo tam poustawiać.