Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024

inter

Pionier e-mobilności
Zmienili mi datę odbioru na poniedziałek na 15:00, ma ktoś jakiś kontakt do Tesli żeby potwierdzić tą datę? Widzę że dziś w Katowicach są otwarci ale na infolinii dostaje informację że “biura są zamknięte”
W soboty byli zamknięci tylko wydawania były otwarte. Chyba że się coś zmieniło.
Pewnie dostawa dzisiaj była.

r00tku

Posiadacz elektryka
Wczoraj dzwonili do mnie koło 21 i mówili, że na poniedziałek prawdopodobnie będzie odbiór, dziś przypadkiem odkryłem że się już się zmieniło. Będę się jeszcze kontaktować z nimi pewnie w poniedziałek, chyba że odezwą się wcześniej - niby mieli dzwonić dzisiaj
Też mieli do mnie dzisiaj dzwonić, ale na razie cisza. Odbiór przewidywali na poniedziałek lub wtorek, ale nic oficjalnie mi nie potwierdzili.

tswiech

Fachowiec
Wczoraj dzwonili do mnie koło 21 i mówili, że na poniedziałek prawdopodobnie będzie odbiór, dziś przypadkiem odkryłem że się już się zmieniło. Będę się jeszcze kontaktować z nimi pewnie w poniedziałek, chyba że odezwą się wcześniej - niby mieli dzwonić dzisiaj
Do mnie zadzwonili dziś, że muszę odebrać auto w poniedziałek lub wtorek. W dodatku nie mogę się spóźnić na umówiony termin bo na odbiór jest przeznaczone łącznie 15 minut (szaleństwo!). Nie zgodziłem się i umówiłem się na środę. Myślę że nikt nie powinien popadać w paranoję i rzucać wszystkiego bo Tesla tego chce. Naroslo sporo legend na temat tego co się stanie jak się złamie 'regulamin Tesli czy jakieś inne wyimaginowane zasady. A przecież Tesla to tylko zwykła spółka i sprzedaje tylko auta;). Nie ma się co napinać.

SpalinowyRebel

Zadomawiam się
Do mnie zadzwonili dziś, że muszę odebrać auto w poniedziałek lub wtorek. W dodatku nie mogę się spóźnić na umówiony termin bo na odbiór jest przeznaczone łącznie 15 minut (szaleństwo!). Nie zgodziłem się i umówiłem się na środę. Myślę że nikt nie powinien popadać w paranoję i rzucać wszystkiego bo Tesla tego chce. Naroslo sporo legend na temat tego co się stanie jak się złamie 'regulamin Tesli czy jakieś inne wyimaginowane zasady. A przecież Tesla to tylko zwykła spółka i sprzedaje tylko auta;). Nie ma się co napinać.
To mi babeczka dziś powiedziała że godzina nie jest w ogóle zobowiązująca xD Mam umówiony odbiór na 15 ale powiedziała że jak będę o 13 to im to nie robi różnicy. A odbiór masz Ząbki czy Kato?

gkas

Zadomawiam się
15 minut? Grubo

tswiech

Fachowiec
15 minut? Grubo
Dlatego nie należy się tym przejmować, tylko oglądać auto tyle ile się chce. To nie jest zakup jedzenia w McDonaldzie, każdy z nas wydaje spore pieniądze. Myślę, że odrobina asertywności wobec pracowników Elona nie zaszkodzi;).