ZąbkiTo mi babeczka dziś powiedziała że godzina nie jest w ogóle zobowiązująca xD Mam umówiony odbiór na 15 ale powiedziała że jak będę o 13 to im to nie robi różnicy. A odbiór masz Ząbki czy Kato?
ZąbkiTo mi babeczka dziś powiedziała że godzina nie jest w ogóle zobowiązująca xD Mam umówiony odbiór na 15 ale powiedziała że jak będę o 13 to im to nie robi różnicy. A odbiór masz Ząbki czy Kato?
Autobusem polecamDajcie znać jak też ktoś odbiera w środę w okolicach godziny 13:00 to się kawy wspólnie napijemy? A wiecie jak najlepiej dojechać z Warszawy do Ząbek? Bo pociągiem to jest 50 kin. z przesiadką, a odległość jest przecież śmiesznie mała.
Dzięki, sprawdziłem autobusy i faktycznie jest lepiejAutobusem polecam
15 minut uberem ze wschodniejDajcie znać jak też ktoś odbiera w środę w okolicach godziny 13:00 to się kawy wspólnie napijemy? A wiecie jak najlepiej dojechać z Warszawy do Ząbek? Bo pociągiem to jest 50 kin. z przesiadką, a odległość jest przecież śmiesznie mała.
To może w Ząbkach obsługa klienta leży i mają przysłowiowego „kija w …”, w Katowicach do tej pory z tego co zauważyłem jest zasada „klient nasz pan”. Jedyny minus za to że w ostatnim momencie praktycznie przełożyli mi odbiór, ale to też nie z winy punkty wydań w Kato tylko transportuZąbki
Słabe wytłumaczenie, jak ubrudzili to powinni wyczyścić. Auto powinni przygotować do odbioruWczoraj odebrałem auto w Ząbkach. Była kolejka ludzi z tablicami jak w piekarni po bułki. Nawet nie miał się kto mną zająć przez pół godziny. W końcu sam znalazłem swoje auto na placu po vinie, zamontowałem tablice i odjechałem. Tapicerka biała cała brudna na słupkach, podobno przez laweciarzy co nimi zjezdzaja z tirów.
To tak można? 😦 zgłosiłeś brudną tapicerkę przez appkę?Wczoraj odebrałem auto w Ząbkach. Była kolejka ludzi z tablicami jak w piekarni po bułki. Nawet nie miał się kto mną zająć przez pół godziny. W końcu sam znalazłem swoje auto na placu po vinie, zamontowałem tablice i odjechałem. Tapicerka biała cała brudna na słupkach, podobno przez laweciarzy co nimi zjezdzaja z tirów.