Tesla Model 3, dostawy II kwartał 2024

Iskra

Tesla model 3 Highland
A jaki planowany termin na fakturze końcowej i konfig? Ja zamówiłem 27 kwietnia i mam planowany odbiór 28 maja, konfiguracja podstawowa + LR
Ja również zamówiłem ten sam model i termin dostawy, też mam na 28 maja. Jutro zaczynają wysyłkę dokumentów potrzebnych do rejestracji. 18 maja statek RCC America dopływa o 6.00 do portu Koper zlokalizowanego w Słoweni, rozładunek (pracują w weekend) i 27 maja powinny być w Ząbkach :)

Last edited:

CryMan02

Tesla 3 HL LR 2024 Q2 [zamówiona]
Ja również zamówiłem ten sam model i termin dostawy, też mam na 28 maja. Jutro zaczynają wysyłkę dokumentów potrzebnych do rejestracji. 18 maja statek RCC America dopływa o 6.00 do portu Koper zlokalizowanego w Słoweni, rozładunek (pracują w weekend) i 27 maja powinny być w Ząbkach :)
Info oficjalne z oddziału Tesli czy bazujesz na poprzednich dostawach?

gr4d

Fachowiec
Ciekawe. Wysłali papiery beż żadnego powiadomienia ?
Ja dostałem info, że dokumenty będą wychodzić w poniedziałek, wiec standardowo jak na Tesle każdy dostaje inne info :) Jedyne co jest spójne to, że wydania mają być od 27.05

CryMan02

Tesla 3 HL LR 2024 Q2 [zamówiona]
Ciekaw jestem ile takich aut mieści się na jednym statku :) Dokumenty wysyłają w formie cyfrowej czy muszą dojść fizycznie do leasingu (w moim przypadku)?