Tesla Model 3, dostawy II kwartał 2024

inter

Pionier e-mobilności
Ile czasu średnio upływa pomiedzy dotarciem statku do portu(Belgia) do odbioru u w ząbkach?
Nigdy tak nie było, to pierwszy przypadek.

Kaczor

Zadomawiam się
Dzisiaj nastąpił kontakt z Leasingu. Dokumenty doszły i musiałem określić się co do rejestracji. Także faktycznie może pod koniec tygodnia uda się z odbiorem.

inter

Pionier e-mobilności
W najwiekszym stopniu zalezy od tego ile maja kierowcow. Moj znajomy plywal na samochodowcu dla Toyoty i 4,5tys Toyot potrafili ogarnac od rana do wieczora.
Powinno być 6000 szt. Tesli. Kierowcy są na "wyposażeniu" statku?

inter

Pionier e-mobilności
Dzisiaj otrzymałem telefon z leasingu, że dokumenty doszły oraz dosłownie chwilę temu telefon od Tesli, że planowany odbiór samochodu jest na czwartek 23 maja w Katowicach. Ma przyjechać w pierwszym transporcie. Zamawiałem 22.04. TM3 LR, biała, czarny środek.
Terminy podobne jak w lutym.

lukas220

Zadomawiam się
Puk puk u mnie był kurier TNT z dokumentami. Nawet sms'a czy telefonu nie dostałem o tym fakcie

CryMan02

Tesla 3 HL LR 2024 Q2 [zamówiona]
Dzisiaj otrzymałem telefon z leasingu, że dokumenty doszły oraz dosłownie chwilę temu telefon od Tesli, że planowany odbiór samochodu jest na czwartek 23 maja w Katowicach. Ma przyjechać w pierwszym transporcie. Zamawiałem 22.04. TM3 LR, biała, czarny środek.
Dobra wiadomość! A w aplikacji coś się zmieniło na ten moment?