inter
Pionier e-mobilności
Nigdy tak nie było, to pierwszy przypadek.Ile czasu średnio upływa pomiedzy dotarciem statku do portu(Belgia) do odbioru u w ząbkach?
Nigdy tak nie było, to pierwszy przypadek.Ile czasu średnio upływa pomiedzy dotarciem statku do portu(Belgia) do odbioru u w ząbkach?
W tym przypadku 2 dni. Statek wczoraj został rozładowany ( o czym świadczy m.in. zmiana zanurzenia ) i zwolnił rampęRozładunek to 2-3 dni.
Powinno być 6000 szt. Tesli. Kierowcy są na "wyposażeniu" statku?W najwiekszym stopniu zalezy od tego ile maja kierowcow. Moj znajomy plywal na samochodowcu dla Toyoty i 4,5tys Toyot potrafili ogarnac od rana do wieczora.
Terminy podobne jak w lutym.Dzisiaj otrzymałem telefon z leasingu, że dokumenty doszły oraz dosłownie chwilę temu telefon od Tesli, że planowany odbiór samochodu jest na czwartek 23 maja w Katowicach. Ma przyjechać w pierwszym transporcie. Zamawiałem 22.04. TM3 LR, biała, czarny środek.
Dobra wiadomość! A w aplikacji coś się zmieniło na ten moment?Dzisiaj otrzymałem telefon z leasingu, że dokumenty doszły oraz dosłownie chwilę temu telefon od Tesli, że planowany odbiór samochodu jest na czwartek 23 maja w Katowicach. Ma przyjechać w pierwszym transporcie. Zamawiałem 22.04. TM3 LR, biała, czarny środek.