Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

krzyss

Pionier e-mobilności
Jesteś Koleś niesamowity, marnujesz sie tutaj.......ale mam dla Ciebie dobrą wiadomość, takich "pomysłowawców" jak Ty, bardzo potrzebuje niejaki Jarosław K. i jego kolesie...........śpiesz sie bo zabraknie miejsca dla Ciebie.
A ty cos wyskoczyl jak filip z konopii ?

Michal

Moderator
Jesteś Koleś niesamowity, marnujesz sie tutaj.......ale mam dla Ciebie dobrą wiadomość, takich "pomysłowawców" jak Ty, bardzo potrzebuje niejaki Jarosław K. i jego kolesie...........śpiesz sie bo zabraknie miejsca dla Ciebie.
Można było napisać to samo bez "koleś" i 20 kropek i wyszło by nawet nie jak burak, a tak robisz tylko negatywną reklamę zwolennikom partii innej niż rządząca i jeszcze potwierdzasz to co napisał @JareG :p

JareG

Pionier e-mobilności
(...) a tak robisz tylko negatywną reklamę zwolennikom partii innej niż rządząca i jeszcze potwierdzasz to co napisał @JareG :p
Chciałbym tylko nadmienić, że do bycia zwolennikiem partii rządzącej jest mi daleko, i bynajmniej nikogo nie mam zamiaru ograniczać.. za to chętnie poprę ograniczenia, które utną/znacząco zmniejszą niepotrzebny płacz nad problemami z dostawami - bo wystarczyłoby płaczkom poczytać forum zanim zaczną się żalić. Poza tym, szkoda życia na użalanie się, które nic nie zmieni.. przynajmniej w obecnej sytuacji.

Pozdrawiam

pluto

Pionier e-mobilności
Szacunki produkcji Tesli w 2022 roku.

Zastanawiające są duże ilości TM3 wyprodukowanych na rynek Chiński (więcej niż na całą Europę).
Po słabym Q2 obecny kwartał nie nadrobi zaległości i dopiero w Q4 będzie znaczący wzrost produkcji TM3 - będzie gorący koniec roku w odbiory aut.

Szacunki 2022.jpg

dawson

Fachowiec
Chciałbym tylko nadmienić, że do bycia zwolennikiem partii rządzącej jest mi daleko, i bynajmniej nikogo nie mam zamiaru ograniczać.. za to chętnie poprę ograniczenia, które utną/znacząco zmniejszą niepotrzebny płacz nad problemami z dostawami - bo wystarczyłoby płaczkom poczytać forum zanim zaczną się żalić. Poza tym, szkoda życia na użalanie się, które nic nie zmieni.. przynajmniej w obecnej sytuacji.

Pozdrawiam

Bez sensu. Jak nie dostałem auta w Q2 nie mogłem się doczekać żeby zacząć płakać w temacie Q3 także ten ... słaby pomysł :devilish:

Piter

Posiadacz elektryka
Tylko po co ja to robię jak i tak za 3 miesiące pojawi się na forum kolejna fala rozzłoszczonych klientów, którzy dopiero wtedy zaczną czytać to forum :p
Pojawienie się VIN nic nie gwarantuje. W maju miałem telefon z Tesli ze mają dla mnie auto ale w innym kolorze z VIN z pytaniem czy alceptuję zmianę. I co? Na koncie pojawił sie VIN i nowy kolor auta a po tygodniu zadzwonili ze jednak ktoś coś sie nie zgodził w centrali i auto pojechało do Niemiec. I tak czekam do dzis. Ile musiałem sie namęczyć z telefonowaniem do jich by przywrócili mi pierwotne zamowienie…