Polisa OC musi być zawarte koniecznie z datą rejestracji. Inaczej grozi spora kara.PS : zdaje się wg. aktualnych przepisów samochód musi być ubezpieczony w dniu rejestracji.
Polisa OC musi być zawarte koniecznie z datą rejestracji. Inaczej grozi spora kara.PS : zdaje się wg. aktualnych przepisów samochód musi być ubezpieczony w dniu rejestracji.
Tak, leasing. Mam rejestracje i odbiór w katowicach- tak mam na koncie i faktucze. Ale nikt ze mną się jeszcze nie kontaktowałPewnie leasing.
JAk w Grudniu 21 podpisywałem leasing to mój doradca wtedy wysłał wszystkie dokumenty włącznie z umową na radzymińską i dostał potwierdzenie. Nie dostałem takiego smsa póki co. Może jednak jest zaleta tego że tak wcześnie podpisałem i załatwiłem leasing?Mam tak samo, jak @Proxy84 ( faktura, etc ) , dzisiaj dostałem SMS'a w którym jest mowa o płatności w terminie 5 dni ?
Ktoś może już rozmawiał z Radzymińską, jak to rozumieć ?
@Proxy84 , odbiór w Katowicach, czy masz taką opcję ? Jeżeli tak, to jak się to załatwia ?
PS : zdaje się wg. aktualnych przepisów samochód musi być ubezpieczony w dniu rejestracji.
takPewnie leasing.
Jak to wygląda na fakturze? W którym miejscu masz informację o miejscu odbioru?Tak, leasing. Mam rejestracje i odbiór w katowicach- tak mam na koncie i faktucze. Ale nikt ze mną się jeszcze nie kontaktował
Odbierający/Adres Odbioru. A na koncie w "szczegóły dotyczące rejestracji" jest firma i adres katowickiJak to wygląda na fakturze? W którym miejscu masz informację o miejscu odbioru?
To tu mam podobnie, w tej sekcji mam nazwę leasingodawcy i mój adres domowy.Odbierający/Adres Odbioru. A na koncie w "szczegóły dotyczące rejestracji" jest firma i adres katowicki
pewnie takTo tu mam podobnie, w tej sekcji mam nazwę leasingodawcy i mój adres domowy.
Nie sądzę jednak, żeby to był rzeczywisty adres, pod który dostarczą nam samochody, to nie USA 😛. Raczej czeka nas wycieczka do Warszawy