Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

Michal

Moderator
Nigdzie :p

viallos

Pionier e-mobilności
Te maile z nadaniem dokumentów to na razie lipa. Chyba się pospieszyli z tymi kurierami. Dowiedziałem się że dokumenty są przygotowane do wysyłki ale wyślą gdy już samochód fizycznie przyjedzie ... podobno około 20-22 wrzesień.

Piernik

Posiadacz elektryka
Trochę sobie przesadzili w tym Q3, faktury wystawili jeszcze w sierpniu, kasę chcieli za 5 dni a auta jeszcze gdzieś daleko, daleko.
To może jednak to ten Crystal co dopiero przybije do Koper być może 16-go na koniec dnia.

Szymek

Fachowiec
A po ilu dniach od otrzymania numeru VIN odezwała się do was Tesla? Z tego co czytam większość ma już faktury powystawiane a u mnie nic i nikt się ze mną nie kontaktuje (ale VIN mam dopiero od wczoraj). Na razie biorę pod uwagę ze to może jakaś pomyłka ale jednak promyczek nadzieji jest. Powinienem tam dzwonić (próbowałem już ale nikt nie odbiera)?

North

Zadomawiam się
Pewnie specjalnie mówili, że już tuż, tuż wszystko jest a realnie dopiero od 16 września będą Tesle nasze w europie (dostawa Glovis Crystal do Koper). Mnie ostatni tydzień wrześnie nie ma w Polsce, ale może się wyrobią do 23 września na szybko.

Szymek

Fachowiec
U mnie w drugim , albo 3-cim dniu. Już nie pamiętam :-(
Dodzwoniłem się dziś za pierwszym razem:) Raz że potwierdzili że jedzie mój samochód - (RWD Czarne, wnętrze B&W, felgi 19 - 11.02) 😍 a dwa że potwierdzili iż 19-23.09 zaczną się odbiory. Ogólnie miła Pani zapowiadała baaaardzo pracowitą końcówkę miesiąca.

Last edited: