Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

krzyss

Pionier e-mobilności
Pytanie do was bo mam mały problem. Pierwotny termin odbioru w aplikacji miałem ustalony na 30.09 i pod to tez ustawiłem podróż służbową.
Nagle dziś dzwonia Pani z Tesli i mówiła ze 30.09 jest zablokowany i ze muszę go 29 odebrać i tak mi zmienili termin w aplikacji.
Teraz problem w tym ze nie mam jak wrócić do Polski na tego 29, bo lot mam dopiero 30.09 z samego rana.
Co się staje jak nie odbiorę na tego 29?

A z nimi nie ma tez za bardo kontaktu
Auto jest zarejestrowane, tablice mam przy sobie.
Ktoś cos? :)
Spokojnie, jak juz zarejestrowany to poczeka. Przyjedz 30 i dostaniesz :)

North

Zadomawiam się
Myślicie, że poniedziałek też przejdzie, jeśli samochód jest zarejestrowany i opłacony? Oczywiście przez telefon informacja, że muszę odebrać już i koniec, ale de facto chyba już zarejestrowanego samochodu nie cofną?

Michal

Moderator
No z poniedziałkiem to nie przesadzajmy :p Tam też pracują ludzie i mają swoje cele do wypełnienia, a celem w Tesli jest wypchnąć auta przed końcem kwartału, bo zidiociali analitycy na Wall Street czekają tylko na jakieś omsknięcie o chociaż 20 aut wzlędem prognozy, żeby już obniżać ratingi :p

marmlo

Zadomawiam się
Pytanie do was bo mam mały problem. Pierwotny termin odbioru w aplikacji miałem ustalony na 30.09 i pod to tez ustawiłem podróż służbową.
Nagle dziś dzwonia Pani z Tesli i mówiła ze 30.09 jest zablokowany i ze muszę go 29 odebrać i tak mi zmienili termin w aplikacji.
Zadzwoń do Pana Daniela Grzyba z interneta. Pewnie odbiorą i sprawdza dokładnie. Kwestia ile to bedzie kosztować. Gdzieś na forum ktoś tak robił i były ceny.

crusty

Nowy na Forum
Zadzwoń do Pana Daniela Grzyba z interneta. Pewnie odbiorą i sprawdza dokładnie. Kwestia ile to bedzie kosztować. Gdzieś na forum ktoś tak robił i były ceny.
Niestety mam tabliczki i dokumenty rejestracyjne ze sobą więc nie mam nawet kogoś wysłać żeby samochód odebrał bez tych dokumentów 😅

SkropMe

Zadomawiam się
Odebrałem dzisiaj, naładowany 99% ale pan obok z Performance miał do 50%. Bardzo dużo osób czeka na wydanie auta

Last edited: