Michal
Moderator
Jest też wyszukiwarka na forumMacie jakieś wskazówki dotyczące oględzin?
Thread 'Dla tych co odbierają TM3 (i nie tylko) - checklista' https://forum.elektrowoz.pl/threads/dla-tych-co-odbieraja-tm3-i-nie-tylko-checklista.147/
Jest też wyszukiwarka na forumMacie jakieś wskazówki dotyczące oględzin?
Ja mialem dostawę na luty, każdy już dostał VIN i pisali na forum, a tu nagle po kilku dniach od wpisów mail że nadano vin, możliwe że ktoś zrezygnował.Czy ktoś może zapytać czy jak ktoś nie dostał vinu a zamawiał koniec lutego RWD czerwona-biała to już nie ma szans w tym kwartale?
Fotele i cerata to niestety najwieksze wady tesli. Ale mozna oddac do obszycia i choc troche poprawic sytuacje. Co do jakosci sie zgodze, nie ma dramatu ale do audi to bardzo duzo brakuje.Po godzinie jazdy w okół komina już mi nogi scierpły i plecy zapociły ... niestety nie jest to komfort znany z foteli sportowych alcantara/skóra w q7. Nie sądzę abym zbyt często wybierał ten samochód w trasę. Sorry ale nie ta klasa ... przykro mi ... fanboy Tesli ze mnie raczej nie będzie.
Żonie powiedziałem że czuję się jak w takim gokarcie.. spod świateł poscigać się po okolicy I tyle z tego 😀. No i nie męczyć dieselka po okolicy.
Poza mną ... dzieci mają frajdę na ekranie sobie YT pooglądać i gierkę odpalić.
W sumie ok, ale bez jakiejś wielkiej podniety 😀
Tak tak @Michal ... masz racjęMoże z ekscytacji byłeś spięty i spocony
Nawet jak tylko tyle to i tak dobrze.
Mi się dziś trafiły na lewym nadkolu dwa ubytki lakieru, na około 5 mm długie i prawdopodobnie będę miał element do wymiany. Początkowo wyglądały jak wiele innych miejsc niedomytych które trzeba zrozumieć w związku z dużą ilością aut do odbioru w krótkim czasie po dostawie. Niestety pewnie miałem pecha podczas transportu ale Pan z Tesli który który mnie obsługiwał zachował się jak najbardziej ok i stwierdził że to dopiero drugi przypadek na 190 ostatnich Tesli które otrzymali żeby się trafił z defektem. Ogólnie cała obsługa podczas mojego tam pobytu była naprawdę miła ale prawdopodobnie przez za małą ilość osób pracujących podczas natłoku wydawania aut mimo moich wcześniejszych próśb auto było naładowane w 50 % a miałem do przejechanie ponad 300 km a jestem rookie w elektrykach.Macie jakieś wskazówki dotyczące oględzin?