Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

Michal

Moderator
Jeszcze jak tak chodzę, to wydaje mi się, że niektóre odbiory mogą przesuwać że względu na konieczność umycia auta, bo chyba jechały w jakimś ostrym deszczu:
PXL_20220923_124048944.jpg

TomekW

Zadomawiam się
Pozdrawiam wszystkich szczęśliwców odbierających dziś samochody. Grzeję tu dla Was miejsce na górze - w oczekiwaniu na serwis fotela który miał zająć godzinę a siedzę już 6. 😀

Attachments

• 20220923_163300.jpg
    20220923_163300.jpg
    992,2 KB · Liczba wyświetleń: 81

TomekW

Zadomawiam się
Ale w porównaniu do grudnia gdy odbierałem widzę że obsada się zwiększyła tak kilkukrotnie. I jest nawet lada z tabliczką "Punkt odbioru".

Piter

Posiadacz elektryka
Oni raczej nie wiedzą, kto jest lokalny, a kto przyjezdny. Większość to pewnie jakieś leasingi, więc adresy leasingów ;P
Tam dzisiaj jest jak w ulu - 10 osób gania po placu, jeździ autami, obsługuje odbiory, montuje tablice...
Około 12 było jakieś 40-60 TM3 na placu i jeszcze jakieś nie rozładowanych 20 na lorach. Miejsca na placu zero :p
Jacyś ludzie czekali na odbiory, ale widziałem, że wsiadali raczej do TMY.
Będę tam znowu niedługo, to dam znać, jak się zmienia sytuacja.
Powinni tam zamontować kamery 24h online ale by mieli oglądalność

dawson

Fachowiec
Ja dziś bylem w Tesla Bielefeld (DE) , wydaja niemal 100 aut dziennie a na Q4 przewidują jeszcze więcej, zapewniali ze kto zamówił w 2022 dostanie w 2022 auto. Czwarty kwartal ma byc inny , auta maja płynąc do EU od polowy pierwszego miesiąca …