Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2023

Qult

Zadomawiam się
A kojarzycie czy po obniżce o 2tys z referalu cena na fakturze jest o te 2tysie niższa? Czy jakos inaczej to rozliczają?

inter

Pionier e-mobilności
A kojarzycie czy po obniżce o 2tys z referalu cena na fakturze jest o te 2tysie niższa? Czy jakos inaczej to rozliczają?
Jest niższa, ktoś juz wrzucił FV.

KRA

Fachowiec
Wyglada na to że całkowita kwota faktury jest niższa o 2.000 zł a upust jest po prostu wymieniony w jednej z linijek składowych faktury.
Przeszukaj forum to znajdziesz skan FV żeby się upewnić.

tygrysm

Fachowiec
Wyglada na to że całkowita kwota faktury jest niższa o 2.000 zł a upust jest po prostu wymieniony w jednej z linijek składowych faktury. Przeszukaj forum to znajdziesz skan FV żeby się upewnić.
Dokładnie tak jest

IMG_20230715_112815.jpg

Michal

Moderator
A może Ktoś wie co robię nie tak.
Jak wchodzę na stronę Tesli to nie widzę żadnego auta dostępnego, a jak korzystam z linków tu podesłanych to je widzę.
O co kaman? 🤔
Gdybyś kliknął link, a nie kombinował, to wszystko zobaczysz ;)

ELuk

Pionier e-mobilności
Link oczywiście, że też kliknąłem 😉👍😂
Jako człek dociekliwy sprawdziłem tez bezpośrednio ze strony i tu złapałem „zonk”, jak to się kiedyś mawiało.., 😎

KRA

Fachowiec
Proszę o nagrodę dla debila roku. Drugi raz zamówiłam bez linka polecającego.
To się pewnie już nie opłaci zmieniać, ale jakby ktoś chciał skorzystać to link do inventory Tesla 3 z rabatami i dodatkowym upustem 2000 zł poniżej:
Wystarczy klinkąć i otworzy się strona z dostępnymi Tesla 3 z rabatem i po kliknięciu na wybranym egzemplarzu "Wyświetl Szczegóły" można kontynuować zamówienie, wydaje mi się że tego już nie da się zepsuć...