mikiniki
Zadomawiam się
Ciężko obczaić, nie widzę Vinu xDTrzy czarne P w obiektywie Która Twoja?
Dzięki
Ciężko obczaić, nie widzę Vinu xDTrzy czarne P w obiektywie Która Twoja?
Ja mam 300km. Nie wiem jak ja dojadęAuto miało 28% baterii. CCS na pobliskim Orlenie nie działa. Type 2 daje 11kw Infolinia nie była pomocna. Ta ladowarka jest prawdopodobnie patologicznie niedzialająca.
Niedaleko Decathlona sa ładowarki.Auto miało 28% baterii. CCS na pobliskim Orlenie nie działa. Type 2 daje 11kw Infolinia nie była pomocna. Ta ladowarka jest prawdopodobnie patologicznie niedzialająca.
Tak. „Drugi Orlen” tu: https://forum.elektrowoz.pl/threads/krotka-trasa-tm3lr-z-przyczepa-na-szybko.4007/post-100258(…) CCS na pobliskim Orlenie nie działa. (…) Ta ladowarka jest prawdopodobnie patologicznie niedzialająca.
Przeciez w Wawie robi sie sporo szybkich ladowarek juz, wlasnie laduje sie na GW 200kW na Wołowskiej przy siedzibie Hyundai.Ja mam 300km. Nie wiem jak ja dojadęRadom po drodze na szczęście
![]()
Nie znam Warszawy, nie chce mi się błądzićPrzeciez w Wawie robi sie sporo szybkich ladowarek juz, wlasnie laduje sie na GW 200kW na Wołowskiej przy siedzibie Hyundai.
Jak jechałem po odbiorze do Krakowa to bez problemu doładowałem się w Radomiu, ledwo zdążyłem pizze zjeść czekając aż się skończy ładować.Nie znam Warszawy, nie chce mi się błądzić![]()