Daj znać jak będziesz po. Napisz ile czasu Ci zajął odbiór i na co zwrócić szczególną uwagę oraz jak miałeś naładowaną baterię - ile %.Jutro odbiór TM3 o 11.00, pierwotnie 31.08😊
Ja odbieram w piątek o 11.00.
Daj znać jak będziesz po. Napisz ile czasu Ci zajął odbiór i na co zwrócić szczególną uwagę oraz jak miałeś naładowaną baterię - ile %.Jutro odbiór TM3 o 11.00, pierwotnie 31.08😊
Na Decathlon nie wiem bo tam trzeba kodem QR się zalogować i wpłacić min. 30zł lub wielokrotność tej kwoty a ja korzystam z karty DCS wiec mam po innej stawce.A cena ładowania na Decathlonowej iGo+ ile wynosi?
Od tych cen jest jeszcze 10% upustu po wpisaniu kodu rabatowego z aplikacji EV Klub (kod należy wygenerować i wpisać co miesiąc).Go+ pod M1 cennik poniżej tylko trzeba aplikacje wcześniej założyć i zarejestrować konto- nie jest przyjazna ale jak już się przebrnie to idzie.
I jak już po odbiorze? Wszystko Ok?Jutro odbiór TM3 o 11.00, pierwotnie 31.08😊
I co w końcu zrobiłeś? Nie mogłeś tego zgłosić na miejscu przy odbiorze?U mnie trochę lipa. Chciałem zgłosić że tylne drzwi nie otwierają się po naciśnięciu przycisku, trzeba trzymać. Po krótkim wciśnięciu ani nie są zamknięte ani nie da się ich otworzyć.
Chciałem to zgłosić przez apke, w końcu po to są 24 godziny, to się dowiedziałem z aplikacji, że nie mogę stworzyć zgłoszenia serwisowego bo moje auto ciągle znajduje się w serwisie
Dodatkowo nie mam błotników, ktoś wie czy powinienem mieć? Tesla 3 Perf
U mnie trochę lipa. Chciałem zgłosić że tylne drzwi nie otwierają się po naciśnięciu przycisku, trzeba trzymać. Po krótkim wciśnięciu ani nie są zamknięte ani nie da się ich otworzyć.
Chciałem to zgłosić przez apke, w końcu po to są 24 godziny, to się dowiedziałem z aplikacji, że nie mogę stworzyć zgłoszenia serwisowego bo moje auto ciągle znajduje się w serwisie
Dodatkowo nie mam błotników, ktoś wie czy powinienem mieć? Tesla 3 Perf
Sprawdź we frunku albo pod tylna pokrywa w bagażniku. U mnie do dzisiaj leżą tam zafoliowaneTak, chodzi mi o "mudflaps".
Nie wychwycilem tego na miejscu, nie takie proste. Z przodu wszystko dobrze działało.
Napisałem wiadomość w aplikacji w ramach "trwającej" wizyty serwisowej.
Jeśli masz sporo czasu, to możesz tam podjechać - to Lotos/MOL czyli ryczałt 69 pln za ładowanie, ale DC to 40 kW.Ładował ktoś może na Lotosie Radzymińska 160?