Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2023

bart_zaw

Posiadacz elektryka
A cena ładowania na Decathlonowej iGo+ ile wynosi?
Na Decathlon nie wiem bo tam trzeba kodem QR się zalogować i wpłacić min. 30zł lub wielokrotność tej kwoty a ja korzystam z karty DCS wiec mam po innej stawce.
Go+ pod M1 cennik poniżej tylko trzeba aplikacje wcześniej założyć i zarejestrować konto- nie jest przyjazna ale jak już się przebrnie to idzie.

Attachments

• IMG_0396.png
    IMG_0396.png
    488,6 KB · Liczba wyświetleń: 51

elektryk

Pionier e-mobilności
Go+ pod M1 cennik poniżej tylko trzeba aplikacje wcześniej założyć i zarejestrować konto- nie jest przyjazna ale jak już się przebrnie to idzie.
Od tych cen jest jeszcze 10% upustu po wpisaniu kodu rabatowego z aplikacji EV Klub (kod należy wygenerować i wpisać co miesiąc).

arytmetyk

Nowy na Forum
U mnie trochę lipa. Chciałem zgłosić że tylne drzwi nie otwierają się po naciśnięciu przycisku, trzeba trzymać. Po krótkim wciśnięciu ani nie są zamknięte ani nie da się ich otworzyć.
Chciałem to zgłosić przez apke, w końcu po to są 24 godziny, to się dowiedziałem z aplikacji, że nie mogę stworzyć zgłoszenia serwisowego bo moje auto ciągle znajduje się w serwisie :)
Dodatkowo nie mam błotników, ktoś wie czy powinienem mieć? Tesla 3 Perf

Picek7

Zadomawiam się
U mnie trochę lipa. Chciałem zgłosić że tylne drzwi nie otwierają się po naciśnięciu przycisku, trzeba trzymać. Po krótkim wciśnięciu ani nie są zamknięte ani nie da się ich otworzyć.
Chciałem to zgłosić przez apke, w końcu po to są 24 godziny, to się dowiedziałem z aplikacji, że nie mogę stworzyć zgłoszenia serwisowego bo moje auto ciągle znajduje się w serwisie :)
I co w końcu zrobiłeś? Nie mogłeś tego zgłosić na miejscu przy odbiorze?

Last edited:

tygrysm

Fachowiec

Błotniki na pewno masz i myślę, że bez nich byś nie chciał odebrać samochodu :) Pewnie chodziło Ci o chlapacze

arytmetyk

Nowy na Forum
Tak, chodzi mi o "mudflaps".

Nie wychwycilem tego na miejscu, nie takie proste. Z przodu wszystko dobrze działało.

Napisałem wiadomość w aplikacji w ramach "trwającej" wizyty serwisowej.

Ratt

Posiadacz elektryka
Tak, chodzi mi o "mudflaps".

Nie wychwycilem tego na miejscu, nie takie proste. Z przodu wszystko dobrze działało.

Napisałem wiadomość w aplikacji w ramach "trwającej" wizyty serwisowej.
Sprawdź we frunku albo pod tylna pokrywa w bagażniku. U mnie do dzisiaj leżą tam zafoliowane :)