Byd -wizyta w salonie

Sceptyczny entuzjasta

Posiadacz elektryka
W Katowicach sprzedawca nawet się zainteresował. Jednak rozmowa przestała mieć sens, kiedy na moje stwierdzenie, że podawany czas ładowania 36 minut w zakresie 10-80 to długo, odpowiedział 'niewiele modeli potrafi szybciej'. Trzeba kompletnie nie ogarniać tematu, żeby się nabrać na taką ściemę. To nie kampania wyborcza, szanujmy się trochę.

Ev3

Pionier e-mobilności
Trochę jestem związany z handlem i wydawało mi się do tej pory że jak klient okazuje jakieś oznaki zdecydowania to raczej się go nie wypuszcza tak łatwo albo przynajmniej pobiera leada i się go dalej urabia.
W motoryzacji to z reguły nie działa.
No może jak będziesz chciał od razu 10 kupić, to się ktoś zainteresuje.

A co dopiero w salonach marek, które nie są w stanie się opędzić od klientów...

kubatar

Pionier e-mobilności
Oj tam, oj tam. Teraz tak jest wszędzie. Jak w Tesli rozmawiałem z handlowcem to wiedział mniej od mnie. W Toyocie jest chyba jeszcze gorzej, parcie na klienta i sprzedaż mają straszne tylko argumentów brak. Kup pan Toyotę bo to Toyota, a wiadomo, że Toyota jest najlepsza :)
Mnie w KIA koleś przekonywał że technologia aut na wode istnieje ale koncerny tego nie wprowadzaja bo sie nikomu nie oplaca. Ale ze tech ologia juz jest.
Więc jakaś tam "wiedzę" mają w tych salonach 😄

ElementBN

Zadomawiam się
Oj tam, oj tam. Teraz tak jest wszędzie. Jak w Tesli rozmawiałem z handlowcem to wiedział mniej od mnie. W Toyocie jest chyba jeszcze gorzej, parcie na klienta i sprzedaż mają straszne tylko argumentów brak. Kup pan Toyotę bo to Toyota, a wiadomo, że Toyota jest najlepsza :)
Też tak miałem, w dodatku nie znał odpowiedzi na nurtujące mnie pytania :) Chyba trafiłem na świeżaka.