Rafalski

Posiadacz elektryka
Ja nie mam żadnych zmian i w jsonie i w appce. Dzisiaj dzwoniłem do tesli czy to aby nie pomyłka, miła Pani powiedziała, że nie, nie ma tez mozliwosci zaplaty w pozniejszym terminie a dzisiaj Pan Piotr ktory wysłał mi maila ma wolne dlatego nie odpisał

daniel

Señor Meme Officer
W kodzie strony tak, apce nie, faktury brak
Cześć wszystkim, mam tak samo. Mail od Tesla o VINie, w kodzie strony ten sam, ale faktury brak.

Ja nie mam żadnych zmian i w jsonie i w appce. Dzisiaj dzwoniłem do tesli czy to aby nie pomyłka, miła Pani powiedziała, że nie, nie ma tez mozliwosci zaplaty w pozniejszym terminie a dzisiaj Pan Piotr ktory wysłał mi maila ma wolne dlatego nie odpisał
Czyżby pan Piotr N.? Też nie odpowiada na mojego maila, a ja nawet nie znam numeru kontra żeby zrobić przelew. :confused:
To trzeba czekać aż wróci do pracy i wygrzebie się spod maili.

Bronek

Pionier e-mobilności
Raczej chyba to niemożliwe? Z racji popytu przewyższającego podaż Tesla chyba to zablokowała, aby nie było jak przed stadionem lub koncertem z biletami. Znajomy to potencjanyn "konik" dla Tesli

dawson

Fachowiec
Do mnie (DE) przyszedł mail i tel że przydzielono mi auto. Na stronie "wyskoczyła" płatność gdzie były dane do przelewu i pojawiła się faktura końcowa. Przelew i następnego dnia mam tak:

Wszystko ogarnięte od piątku.

daniel

Señor Meme Officer
Do mnie (DE) przyszedł mail i tel że przydzielono mi auto. Na stronie "wyskoczyła" płatność gdzie były dane do przelewu i pojawiła się faktura końcowa. Przelew i następnego dnia mam tak:

Czyli niemiecka obsługa lepsza :sneaky: U nas pan Piotr wysłał maila i pojechał na długi weekend. ;)

Ta cena to już po jakiejś niemieckiej dopłacie? Wychodzi taniej niż obecna w Polsce.

PioWi

Zadomawiam się

Twoja jest z grand california ?

dawson

Fachowiec
Na stronie tesla.de już jest - 3000 euro czyli u mnie te niecałe 49000 euro to już bez tego jest. Jeszcze 6000euro odliczyli od kwoty kredytu. Dotacja w DE to 9000euro. Jakoś tak , ja tego nie załatwiam ale kwoty się zgadzają :p

Moja jest na tym co do Koper na 31.10 ma dopłynąć.

Phitherek_

Posiadacz elektryka
W końcu zaczynam rozumieć, dlaczego w wątkach o dostawach taki ruch :D. Niby człowiek wie, że loteria i że to, że inni dostają nie znaczy, że on też dostanie, a jednak się łudzi...

Najnowsze dyskusje