Phitherek_

Posiadacz elektryka
Co jest potrzebne do odbioru auta? Finansowanie przez PKO Leasing. Jutro mam odbiór na 11
* Dowód osobisty
* Potwierdzona opłata
* Dowód rejestracyjny (miękki) i tablice
* Upoważnienie do odbioru z leasingu
* Telefon z aplikacją

Phitherek_

Posiadacz elektryka
Nie mam jedynie potwierdzenia opłaty. To leasing płacił
Nie mówiłem że potrzebne jest potwierdzenie opłaty, tylko potwierdzona opłata (potwierdzony status opłaty na stronie Tesli) :).

dawidgora

Posiadacz elektryka
No i odebrałem :) Wszystko poszło szybko i gładko, z autem wszystko wydaje się być w porządku, wszystko ładnie spasowane. Jako ciekawostka: zamówiłem około 30 października biała RWD z czarnym wnętrzem. Po tygodniu zadzwonili czy jestem gotowy odebrać w listopadzie, ale nie byłem bo czekałem na umowę dofinansowania. 2 tygodnie temu, znowu zadzwonili, czy chce odebrać niebieska z białym wnętrzem w tej samej cenie. Akurat taka chciałem pierwotnie ale nie mieściła się w dofinansowanie, więc od razu się zgodziłem.

Attachments

• 4FF649D2-43BC-4174-8D89-B29DDA512E16.jpeg
    4FF649D2-43BC-4174-8D89-B29DDA512E16.jpeg
    1,2 MB · Liczba wyświetleń: 113

daniel

Señor Meme Officer
No i odebrałem :) Wszystko poszło szybko i gładko, z autem wszystko wydaje się być w porządku, wszystko ładnie spasowane. Jako ciekawostka: zamówiłem około 30 października biała RWD z czarnym wnętrzem. Po tygodniu zadzwonili czy jestem gotowy odebrać w listopadzie, ale nie byłem bo czekałem na umowę dofinansowania. 2 tygodnie temu, znowu zadzwonili, czy chce odebrać niebieska z białym wnętrzem w tej samej cenie. Akurat taka chciałem pierwotnie ale nie mieściła się w dofinansowanie, więc od razu się zgodziłem.
Ty fuksiarzu! Też bym chciał niebieską, może być nawet białe wnętrze. 🤯