Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023

Ratt

Posiadacz elektryka
Miałem mieć odbiór jutro. Przed południem sprawdziłem raz jeszcze i było na jutro. Przyjechałem z pracy, otwieram aplikację, a tam piątek. Wszystko zaplanowane, klienci odwołani, wymiana opon w Warszawie. WTF 🤬🤬🤬
To tylko Tesla ... zadzwoń do skutku aż ktoś odbierze, zrób awanturę może będzie jutro.

Psujek

Zadomawiam się
sami przesuwają terminy a potem ściema - jeden z kolejnych terminów miałem na wtorek na 14.00 (sprawdzałem rano i pisało że dzisiaj odbiór o 14.00) - oczywiście auto nie zarejestrowane bo nie dosłali dokumentów, o 16.00 telefon czy potwierdzam jutrzejszy (środa) odbiór o 14.00 - ja do nich że odbiór to miałem mieć dzisiaj, potem usłyszałem że "Pan sam zmienił termin" - chwile podyskutowaliśmy (że nic nie zmieniałem) i ustawiłem na sobotę (która tez nie wypaliła bo brak dokumentów do rej.)

Pedr

Pionier e-mobilności
Do mnie nikt nawet nie zadzwonił. Ja mam już samochód zarejestrowany, a po 7:00 pociąg do W-wy. W mojej branży aby zorganizować wolny dzień w tym okresie, to raz że spore straty, a dwa niezadowoleni klienci i generalnie dużo zachodu. A sami naciskali na mnie aby był to wtorek lub środa. Myślicie, że ktoś odbierze telefon przed 10:00?

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Może lora się zepsuła czy cos innego równie nagłego. Dzwoń od rana, ja mam dobre doświadczenia z kontaktem telefonicznym

ypl

Pionier e-mobilności
Do mnie nikt nawet nie zadzwonił. Ja mam już samochód zarejestrowany, a po 7:00 pociąg do W-wy. W mojej branży aby zorganizować wolny dzień w tym okresie, to raz że spore straty, a dwa niezadowoleni klienci i generalnie dużo zachodu. A sami naciskali na mnie aby był to wtorek lub środa. Myślicie, że ktoś odbierze telefon przed 10:00?
Auto mogło do nich nie dojechać.

ypl

Pionier e-mobilności
Jak rozmawiałem z nimi w ubiegły czwartek to naciskali abym odebrał jak najszybciej bo samochód „już dość długo u nich stoi” :rolleyes:
No to słabo takie zmiany odbioru na ostatnią chwilę, powinni lawetą do Ciebie wysłać za nieogar po ich stronie.