Tesla Model 3 Highland akcesoria

autorus

Posiadacz elektryka
Patrząc na ostatni filmik to chyba nie odkleja , napisy są dosyć płaskie. Ktoś czytał jakąś opinie o tych światłach ale nie sponsorowaną?
Fakt, nakłada się na. Odnosnie zakladania to wynika że jest banalne. Ciekawe jestem jakosci. Ale ogólnie jestem chętny.

eimi

Pionier e-mobilności
Może jestem staroświecki ale ta belka świetlna z tyłu to kicz. Fajne to było jak to wprowadziło audi kilka lat temu, wyróżniało się, a teraz każde auto z daleka wygląda na takie samo z tyłu.

Peteros

Zadomawiam się
Może jestem staroświecki ale ta belka świetlna z tyłu to kicz. Fajne to było jak to wprowadziło audi kilka lat temu, wyróżniało się, a teraz każde auto z daleka wygląda na takie samo z tyłu.
Każdy inaczej ocenia poziom kiczu, dla mnie dokładanie spoilerów i "glebowanie" Tesli trochę jest kiczowe, chyba już z tego wyrosłem. Ale ta lampa nie wygląda aż tak źle ale to jak mówię, każdy inaczej ocenia co jest kiczem :)

eugtor

Posiadacz elektryka
A jednak czasami akcesoria od majfrendów potrzebuje dopracowania (tak, ten haczyk też musiałem zrobić sam, bo zapomnieli go dodać do zamówienia) 🤷‍♂️

Attachments

• IMG_7350.jpeg
    IMG_7350.jpeg
    1,8 MB · Liczba wyświetleń: 21
  • IMG_7351.jpeg
    IMG_7351.jpeg
    1,5 MB · Liczba wyświetleń: 13
  • IMG_7353.jpeg
    IMG_7353.jpeg
    1,7 MB · Liczba wyświetleń: 22
  • IMG_7357.jpeg
    IMG_7357.jpeg
    1,6 MB · Liczba wyświetleń: 23

Oliviakrk

Posiadacz elektryka

Przemmo

Posiadacz elektryka
Czemu nikt nie ściąga tych żółtych naklejek ?
U mnie właśnie też były pod kołpakami na felgach.

A odnośnie kapselków - też muszę kupić.
Znalazłam nawet z logo tesli

Tylko ze cena x2....

Naklejki były u mnie przez kilka godzin.

A co do logo to ciesz się, że nie masz Maybacha. Byłoby co najmniej x5...

Wezu72

Zadomawiam się
Każdy inaczej ocenia poziom kiczu, dla mnie dokładanie spoilerów i "glebowanie" Tesli trochę jest kiczowe, chyba już z tego wyrosłem. Ale ta lampa nie wygląda aż tak źle ale to jak mówię, każdy inaczej ocenia co jest kiczem :)
Reasumując uważasz że model performance to dla Ciebie wyglada jak kicz? Bo ma i spojler i jest „glebowane”.