Tesla Model 3 Highland akcesoria

inter

Pionier e-mobilności
Ale bez znaczenia jakich nazw byśmy nie użyli to i tak rozmiar tego wyświetlacza się inny. I taka informacje powinienem uzyskać w salonie Tesli od pracownika. Albo chociaż, że nie jest do końca pewien. Natomiast powiedziany mi, że jest taki sam. Niekompetencja na wysokim poziomie. Ech
Jak kupowałeś na Ali to rozgraniczają do modelu, ja kupowałem w listopadzie szybki na tył i przód. Wczoraj załozyłem i pasuje idealnie.

gkas

Zadomawiam się
No niestety Spigen. Zbyt pochopna decyzja zakupowa oparta w głównej mierze na zaufaniu do pracownika Tesli w Katowicach. Zdarza się. Może uda się sprzedać.

inter

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności

gkas

Zadomawiam się
20240305_144551.jpg
Dekielki z Ali pasują idealnie. Link już nie działa, jakby się skończyło ogłoszenie. Jeszcze tylko czarne nakładki na śruby i będzie git.

gkas

Zadomawiam się
Pytanie. Czy ktoś podłączał dodatkowe oświetlenie w postaci jakiegoś paska lub listwy ledowej do bagażnika z tyłu? Kupiłem na Ali ale nie swieci. Podłączona pod zasilacz w domu 12v działa dobrze, ale w Tesli już nie. Próbowałem i z lewej i prawej strony ale bez efektu. Gorzej, że chciałem zmierzyć multimetrem napiecie wychodzące na te oryginalne lampki i teraz mi z jednej strony nie swieci lampeczka w bagażniku. Ktoś wie co mogło się wydarzyć? Jakiś bezpiecznik? Gdzie tego szukać?

6a8

Posiadacz elektryka
Pytanie. Czy ktoś podłączał dodatkowe oświetlenie w postaci jakiegoś paska lub listwy ledowej do bagażnika z tyłu?

Nowsze modele ( te z aku 12 V Lion ) mają wyższe napięcie, dlatego pasek może nie świecić.
Przy mierzeniu mogłeś zrobić zwarcie, jeżeli zadziałało zabezpieczenie to i ile pamiętam po ok 30 minutach się resetuje.

gkas

Zadomawiam się
Poczekamy chwilę i zobaczymy. Czy jest jakiś sposób żeby obnizyc wyższe napiecie tak żeby ta ledowa listwa działała?