eugtor
Posiadacz elektryka
Żeby na portalach później napisali "Kolejna Tesla w ogniu"To ja się tylko zapytam... ale po co?
Żeby na portalach później napisali "Kolejna Tesla w ogniu"To ja się tylko zapytam... ale po co?
Co wy na to?
Właśnie udało mi się znaleźć ten świetny produkt na platformie AliExpress, zobacz! Proszę, pomóżcie mi wybrać!
555,90zł | Kierownica jarzma do modelu Tesla 3/Y 350mm ogrzewanie opcjonalne spersonalizowane akcesoria do kół kierownicy uchwyt skórzany 2023
![]()
Yoke Lenkrad für Tesla Model 3/Y 350 mm Heizung optional personalisiertes NAPP-Ledergriff-Lenkradzubehör 2023 - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Wersja z osprzetem.Ja bym nie bral takiego golasa , sporo kręcenia i cóż można spieprzyć . A robota stara-nowa identyczna a nawet teraz łatwiejsza . Prościej trafić w sprężynki przy zdejmowaniu poduszki
no nie wiem, mi serwis tesli mobliny jak zmieniał kierownicę bo jeden przycisk nie działał to odpinał z przodu oba kable. Osobiście nie ryzykowałbym bo to dodatkowe 2min robotyJest teraz tego ...i tanieją. To ok 20 minut roboty. Kiedys to wylączano auta , odpinano zasilanie itp .A teraz gra muzyczka lub leci filmik , zero paniki