Tesla Model 3 Highland akcesoria

autorus

Posiadacz elektryka

abes99

Posiadacz elektryka
@Bronek montował wolant w TM3, szukaj jego wątków, opisywał kilka razy...

inter

Pionier e-mobilności
Co wy na to?

Właśnie udało mi się znaleźć ten świetny produkt na platformie AliExpress, zobacz! Proszę, pomóżcie mi wybrać!
555,90zł | Kierownica jarzma do modelu Tesla 3/Y 350mm ogrzewanie opcjonalne spersonalizowane akcesoria do kół kierownicy uchwyt skórzany 2023
To model do naszego HL.

inter

Pionier e-mobilności

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja bym nie bral takiego golasa , sporo kręcenia i cóż można spieprzyć . A robota stara-nowa identyczna a nawet teraz łatwiejsza . Prościej trafić w sprężynki przy zdejmowaniu poduszki

inter

Pionier e-mobilności

Bronek

Pionier e-mobilności
Jest teraz tego ...i tanieją. To ok 20 minut roboty. Kiedys to wylączano auta , odpinano zasilanie itp .A teraz gra muzyczka lub leci filmik , zero paniki

Makmak

Tesla 3 highland
Akcesoria z ALI ZAMONTOWANE..te plastikowe zaślepki na tył pod siedzenia dobrze wyglądają ale kamyczki przez nie przelecą więc mam podwójne plastik +rzepy🙂

Attachments

• IMG_4021.jpeg
    IMG_4021.jpeg
    2,3 MB · Liczba wyświetleń: 65
  • IMG_4022.jpeg
    IMG_4022.jpeg
    2,7 MB · Liczba wyświetleń: 64
  • IMG_4020.jpeg
    IMG_4020.jpeg
    4 MB · Liczba wyświetleń: 65
  • IMG_4023.jpeg
    IMG_4023.jpeg
    2,6 MB · Liczba wyświetleń: 61
  • IMG_4024.jpeg
    IMG_4024.jpeg
    3,3 MB · Liczba wyświetleń: 60
  • IMG_4025.jpeg
    IMG_4025.jpeg
    3,3 MB · Liczba wyświetleń: 64

lorence

Zadomawiam się
Jest teraz tego ...i tanieją. To ok 20 minut roboty. Kiedys to wylączano auta , odpinano zasilanie itp .A teraz gra muzyczka lub leci filmik , zero paniki
no nie wiem, mi serwis tesli mobliny jak zmieniał kierownicę bo jeden przycisk nie działał to odpinał z przodu oba kable. Osobiście nie ryzykowałbym bo to dodatkowe 2min roboty :p