Tesla Model 3 Highland akcesoria

swistak

Posiadacz elektryka
mega paskudne :D
ja kupiłem takie gładkie jak guma, wyglądają jakby były zamontowane przez fabrykę. Wklejałem link troche wcześniej.
No potwierdzam, okropne ;)
Mogę cię prosić o odszukanie linka tej twojej wersji?
Mnóstwo na Ali, jak masz sprawdzone to chętnie skorzystam.

Przy okazji - zakładałem mnóstwo osłon kratek itd z tego tematu. Ale jednego nie założyłem, kratki na wentylację pod siedzeniem kierowcy. Tam ledwo jedną dłoń jestem w stanie wcisnąć. Jest też tam jakiś grubaśny przewód przed wlotem. Stwierdziłem że to nie ma sensu (ale i nie dałem rady tej kratki założyć, trafić by się zatrzasnęła).
Jak wasze doświadczenia z tym miejscem? :)

EDIT: Znalazłem, kupiłem:
Nakładki na progi

Last edited:

Jozin von Bazin

Posiadacz elektryka
No potwierdzam, okropne ;)
a ja nie potwierdzam, moje "skórzane" wyglądają fajnie, są naciągnięte, postaram się zrobić zdjęcie.
Te plastikowe wyglądają moim zdaniem bardzo źle, sama Tesla już jest o włos o tandetę i plastikozę, mocowanie we wnętrzu większej ilości plastiku sprawia, że auto wygląda jak dostawczak.

kosior1988

Zadomawiam się
a ja nie potwierdzam, moje "skórzane" wyglądają fajnie, są naciągnięte, postaram się zrobić zdjęcie.
Te plastikowe wyglądają moim zdaniem bardzo źle, sama Tesla już jest o włos o tandetę i plastikozę, mocowanie we wnętrzu większej ilości plastiku sprawia, że auto wygląda jak dostawczak.

w takim razie moje chyba musze wyprasować :D, bo naciągnąć już za bardzo nie mogę. Pobawię się z tym w weekend.

chris89

Posiadacz elektryka
Osłony foteli założone..
Jeny szukaj takiego kompletu do performance i nie mogę znaleźć

A też będzie plastikoza? Jak w ogóle akcesoria z tej strony? Porządne?

To bym jeszcze chciał.

To.

To wygląda kozacko. Wrzucany 10 razy dziennie latający po bagażniku wózek strasznie mi w BMW zniszczył bagażnik.

I to jest super na przednie szyby bo mam dość machania osłoną lewo prawo podczas dłuższych tras. Tak to takie coś wrzucasz. Lusterka widzisz, policja nie tyka.

Tylko czy to wszystko jest jakości takiej jak na fotografiach? 😅

Last edited: