Inne pytanie, czy frunk trzeba tak mocno dociskać? Jaka jest procedura zamykania, bo to czysta masakra...
Brzmi to źle, ale kocham ten samochód, tylko zdziwiło mnie, że prawie wygiąłem maskę dociskając za znaczek...
Nie, limit to około 15 minut na dobę.Obserwowałem zdalnie kolejkę do ładowarki, nie minęła godzina i tryb wartownika nie działa "osiągnięto dzienny limit danych". To jakaś kpina.
Da się to jakoś rozwiązać?
Albo kupić akcesorium z Ali, z domykaniem automatycznym, koszt około 240 zł + twoja robota.Inne pytanie, czy frunk trzeba tak mocno dociskać? Jaka jest procedura zamykania, bo to czysta masakra...
Brzmi to źle, ale kocham ten samochód, tylko zdziwiło mnie, że prawie wygiąłem maskę dociskając za znaczek...
@Wojtek Wawa osiągnięto dzienny limit danych". To jakaś kpina.
Ludzie robili by sobie monitoring np chaty, jak kiedyś routery z darmowego internetu w pierwszych czytnikach z Amazona z klawiaturą gdzie był za fryko , potem zminimalizowali transfer.Nie, limit to około 15 minut na dobę.
A tak często planujesz używać? Ja przyznam się szczerze, że czasami zapominam, że go mam bo nawet przy mojej tendencji do zagracenia każdej wolnej powierzchni, nie jestem w stanie zapełnić bagażnika z tyłu.Inne pytanie, czy frunk trzeba tak mocno dociskać? Jaka jest procedura zamykania, bo to czysta masakra...
Dociskasz obiema dłońmi, aż usłyszysz kliknięcie.Inne pytanie, czy frunk trzeba tak mocno dociskać? Jaka jest procedura zamykania, bo to czysta masakra...
Przy dzisiejszych "papierowych" maskach, to dobra rada w przypadku każdego samochodu. Naciśniesz w jednym miejscu, to jeszcze wgnieciesz.Dociskasz obiema dłońmi, aż usłyszysz kliknięcie.
Klapa jest z aluminium, dlatego miękka.Przy dzisiejszych "papierowych" maskach, to dobra rada w przypadku każdego samochodu. Naciśniesz w jednym miejscu, to jeszcze wgnieciesz.
To temat skomplikowany. Było już super, ale ktoś ją ciaśniej zastawił i teraz jest znów temat EAP, żeby parkował, jak testówka. Ja wiem, że to bez sensu, ale dałem żonie słowo, że kupię jeśli uzna za potrzebne (byle dała tesli zielone światło).BTW, a jakie wrażenia żony? Moja już była przekonana, a ostatnio znowu zaczęła marudzić, że woli coś mniejszego ze względu na parkowanie.