Sa już raporty dla LFP i 100kkm - nie będzie to 1%Chętnie zobaczę raporty po 40, 60 i 80k km. Jak po 100k km degradacja będzie dalej około 0.4% - 1% to będzie coś znaczyło.
Sa już raporty dla LFP i 100kkm - nie będzie to 1%Chętnie zobaczę raporty po 40, 60 i 80k km. Jak po 100k km degradacja będzie dalej około 0.4% - 1% to będzie coś znaczyło.
Nie. Zawsze było 0% spadku jak stał.Wlaczony wartownik ?
Może doładowywał aku niskonapięciowy i w tym czasie trochę zjadł. Może pomylił sie w którąś stronę przy oszacowaniu pojemności. Przy LFP BMS w zakresie 15-85 ma bardzo niską dokładność i może się nawet mylić o 15% i to zarowno w jedną jak i w drugą stronę ale zazwyczaj pokazuje więcej niż jest jest w rzeczywistościNo i dzisiaj taka ciekawostka. Auto stoi od wczoraj z 50% naładowanym aku. Po wybudzeniu pokazuje nagle 36%. Teoretyczny zasięg 352 km. W nocy było -4, teraz 2. Lekki szok.
Cos musialo sie dziac. Czasem czeka na aktualizacje, stara sie wifi dosoegnac… ja kiedys nie zamknalem klapy w garazu i sie zdziwilem ze cala dobre auto nie spalo.Nie. Zawsze było 0% spadku jak stał.
ok 9kwh to nie mniej niż 24h standby, musiało coś więcej chodzić niż tylko komputeryCos musialo sie dziac. Czasem czeka na aktualizacje, stara sie wifi dosoegnac… ja kiedys nie zamknalem klapy w garazu i sie zdziwilem ze cala dobre auto nie spalo.
Ale wszystko moze byc, ja mialem wlaczone przygotowywanie auta o ktorym zapomnialemok 9kwh to nie mniej niż 24h standby, musiało coś więcej chodzić niż tylko komputery
Na 100% nic się nie działo, Teslamate podaje cały czas off.Cos musialo sie dziac. Czasem czeka na aktualizacje, stara sie wifi dosoegnac… ja kiedys nie zamknalem klapy w garazu i sie zdziwilem ze cala dobre auto nie spalo.
Na 100% nic się nie działo, Teslamate podaje cały czas off.ok 9kwh to nie mniej niż 24h standby, musiało coś więcej chodzić niż tylko komputery
Teoretyczny zasięg chyba trochę z czapy jest co? Nawet dla 50% to jest za dużo, nie mówiąc o 36%. Resetowałeś z rolek?Na 100% nic się nie działo, Teslamate podaje cały czas off.