Tesla model 3 w 2025 roku - polityka przyszłość i ankieta

Jakie masz doświadczenia z ostatniego pół roku z posiadania Tesli

• Nigdy nie przydarzyła mi się nieprzyjemna sytuacja spowodowana tym że mam Tesle

Votes: 65 82,3%
  • Miałem kilka, niezbyt znaczących sytuacji, z których nic nie wynikło

Votes: 11 13,9%
  • Mi/mojemu bezpośredniemu znajomemu wydarzyło się coś poważniejszego

Votes: 3 3,8%

• Total voters
    79

boa

Pionier e-mobilności
Obie opcje na raz są super (używam 80 do 20% na korzyść przyciskow). Da się w starszych to zrobić dodajac wajchy a tu jedynie przez s3xy
Skoro Bronek do przycisków się przekonał to chyba muszę dłużej popróbować :) Ale jakoś tak ta filozofia do mnie nie trafia

Bronek

Pionier e-mobilności
Skoro Bronek do przycisków się przekonał to chyba muszę dłużej popróbować :) Ale jakoś tak ta filozofia do mnie nie trafia
Są jednak momenty....gdzie wajchy górą.. Przyciski wygrywają na zwyklych skrzyżowaniach i zmianie pasa
Ale to pikuś , bo klakson w przycisku to dopiero głupota .Przyciski kierunkowskazów i ich używanie trenujemy z różnym skutkiem ale jednak bardzo często .
Natomiast trudno trąbić treningowo, bo nas zamkną w Tworkach. To jak się do tego przyzwyczaić ? Waliłem w poduszkę przez dwa lata , aż w końcu popsułem Yoke, to mi ją wymienili na nową z sygnałem jak dawniej.

I potwierdzam oba systemy się ślicznie i praktycznie uzupełniają . Nie żałuję że mam badylki i te przyciski

Last edited:

facet

Fachowiec
Co do znanych i bogatych, wzieli się za politykę bo im prócz władzy absolutnej nic nie brakuje, mają kompletnie wszystko. Tesla to nie Elon, to mnóstwo ludzi również w Polsce a o nich nikt nie wspomina.

Co do TM3, jak wszystko ma pewne wady ale ani migacze ani klamki mi nie przeszkadzają. Teslę wybrałem za minimalizm i za prostotę. Lubię nietuzinkowość a nic jak Tesla nie daje takiego poczucia. Wytykanie wad czy zalet konkurencji nie ma sensu, wybrałem świadomie i żałuję że tak późno. Co do wytykania i opinii chyba bardziej bałbym się jeździć BędzieszMiałWydatki pomimo, że ich kierowcy nie mają problemów z kierunkowskazami :)

chris89

Posiadacz elektryka
Z elonem to bardzo ciekawy temat. Po bezprecedensowej nagonce całego lewicowego establishmentu i troli, wnioskuję że musiał uderzyć tam gdzie boli najbardziej. Przecież te wszystkie brednie typu nie „kupuj tesl bo wstyd fascicar” i heilujacy faszysta elon nie biorą się znikąd . Nie wierzę, że ktoś może być na tyle głupi, żeby kolportować to za darmo. Nawet na naszym podwórku widać akcje typu przekaz dnia, kiedy 2137 kont wypisuje w tym samym czasie copy paste te same absurdy. Do tego presja rynkowo medialna w skali globalnej. Śmieszne jest to, jak w mgnieniu oka, z boga stał się celem nr 1, chyba jeszcze bardziej niż trump.

Oczywiście, że są finansowani. Co poniekąd potwierdza DOGE. Są zapewne też fanatycy robiący to za free, niemniej przewijały się kiedyś filmy na yt z dowodami na płacenie za te wszystkie marsze i parady.

Nie mogłem się przyzwyczaić do wajchy po mojej trójce. Jak dla mnie kierunki w kierownicy lepsze.

spacerowicz

Zadomawiam się
Last edited:

Koma1

Nowy na Forum
Nie ma się co sprzeczać i na temat walorów Tesli i na temat Muska. Wzmacnianie negatywnych emocji w stosunku do marki żadnemu właścicielowi Tesli nie pomoże. Sam jestem wściekły na Muska i jego szczeniackie idiotyczne zachowanie. Zachowuje się jak rozkaprysiony chłopiec w sklepie z drogimi zabawkami. Tylko, że te zabawki to konkretni ludzie. Miejmy nadzieję, że w końcu do niego dotarło, że niszczy wizerunek firmy. Z teslami, szczególnie po lifcie, można sobie poradzić. Ja zastosowałem przełączniki Stalk i sterowanie Commanderem S3XY i samochód działa jak z nut. Polecam urządzenie jest super.

pompon

Posiadacz elektryka
Póki co lekkie zaskoczenie, nawet mocno lewicowi znajomi gratulują i cieszą się razem ze mną. Jedynie sąsiad z osiedla się przysrał, a nie podejrzewałem go o jakiekolwiek zaangażowanie ideologiczne. No trudno, obaj to jakoś przeżyjemy :)

A Musk chyba ostatnio ucichł w temacie polityki, i dobrze.